Українська Манітоба
-
Я люблю Манітобу
-
Кордон з США незахищений, якщо що.
-
Ні, навряд чи буквально видасть, але подвійне громадянство точно спростить введення обмежень в порівнянні з двома громадянствами. Минулого тижня в Україні затвердили електронний реєстр військовозобовʼязаних. Зараз на федеральному етапі імміграції офіцери можуть запросити хіба що мілітарі рекорд та перевірити, чи немає кримінальної справи на ухилянта, якщо буде угода про подвійне громадянство, доступ до інформації для інших країн може бути ширшим. І при подвійному громадянстві теза «одна держава видає іншій свого громадянина» не працює - він не просто громадянин, він особа з ПОДВІЙНИМ громадянством в очах цієї держави і на обовʼязки по відношенню до другої держави ніхто вже не закриватиме очі
-
А про вихід з громадянства ? Зараз основна препона це наявність іншого щоб не плодити апатридів ( якісь там міжнародні угоди ) , якщо подаєш заяву а Україна грубо кажучи не випускає це має якесь значення для Канади чи їм пох ? Доречі зараз після цих новин чоловіки які вже мають канадський паспорт будуть усіляко намагатись позбутись громадянства України.
-
Затвердили поправки. Цей реєстр вже давно існує. Множинне громадянство стосується лише країни яка його визнає. Тобто ви зможете легше відкривати бізнес і так далі. А ось договори які можуть заключались між країнами, то інша справа, але ці договори мають ще не суперечити законодавству обох країн.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є можливість вклеїти візу, якщо була видана фоіл лес віза, людина по ній не заїхала і у фоіл лес уже закінчився термін?
-
Вітаємо, Olia Olia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
travel.gc.ca/travelling/documents/dual-citizenship Ось офіційно на говермент сайті написано. Відповідати по закону ви можете лише на території країни де ви перебуваєте. Якшо порушили закон в США, то в тюрмі ви будете сидіти в США, а не Канаді .
-
Ні, людина отримала фоіл лес, захворіла, поїхала лікуватися в Україну. Ворк перміт лише той, що в кабінет відправляли.
-
От цього не знаю. Про подвійне громадянство у мене в родині була ситуація, коли довелось розібратися, але я не знаю жодної людини, котра б дійсно пройшла процедуру відмови і пройшла її до кінця. Але поки угоди між Україною і Канадою немає, всюди можливі лазєйкі