Українська Манітоба
-
А про вихід з громадянства ? Зараз основна препона це наявність іншого щоб не плодити апатридів ( якісь там міжнародні угоди ) , якщо подаєш заяву а Україна грубо кажучи не випускає це має якесь значення для Канади чи їм пох ? Доречі зараз після цих новин чоловіки які вже мають канадський паспорт будуть усіляко намагатись позбутись громадянства України.
-
Затвердили поправки. Цей реєстр вже давно існує. Множинне громадянство стосується лише країни яка його визнає. Тобто ви зможете легше відкривати бізнес і так далі. А ось договори які можуть заключались між країнами, то інша справа, але ці договори мають ще не суперечити законодавству обох країн.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є можливість вклеїти візу, якщо була видана фоіл лес віза, людина по ній не заїхала і у фоіл лес уже закінчився термін?
-
Вітаємо, Olia Olia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
travel.gc.ca/travelling/documents/dual-citizenship Ось офіційно на говермент сайті написано. Відповідати по закону ви можете лише на території країни де ви перебуваєте. Якшо порушили закон в США, то в тюрмі ви будете сидіти в США, а не Канаді .
-
Ні, людина отримала фоіл лес, захворіла, поїхала лікуватися в Україну. Ворк перміт лише той, що в кабінет відправляли.
-
От цього не знаю. Про подвійне громадянство у мене в родині була ситуація, коли довелось розібратися, але я не знаю жодної людини, котра б дійсно пройшла процедуру відмови і пройшла її до кінця. Але поки угоди між Україною і Канадою немає, всюди можливі лазєйкі
-
Він працював - просто тепер буде більше даних в ньому. Так, ви правильно зрозуміли. Це означає , що коли хтось отримає громадянство іншої країни, він не зможе податись на скасування свого українського громадянства. Ще скоріш за все там буде можливість податись на український паспорт, якщо ти народився і живеш за кордоном, але батьки/1 з батьків українці.
-
Дякую
-
Так, він існує, але ці поправки направлені на те, щоб він іще і працював) якби він виконував свою функцію, мобілізація не була б зараз такою хаотичною. Ну наскільки я зрозуміла, президент якраз і сказав про визнання подвійного громадянства Україною
-
На мій погляд визнання Україною подвійного громадянства та неможливість вийти з українського громадянства ніяк не повʼязані.
-