Українська Манітоба
-
Мені треба сина, хлопчик 6 років віддати до школи в вересні місяці, яку школу можете порекомендувати в якому районі? Він в мене добре знаю німецьку і трошки може розмовляти англійською. Але він швидко вчиться тому я думаю що це не буде проблемою)
-
А чим тут погано питати? Також син був у початковій школі в Канаді колись. Та й тати також мають інформацію, не тільки мами
-
В Фейсбуці я знаю що є) думала тут також буде) Окей я спитаю тут може хтось мені відповість )
-
www.facebook.com/groups/2309507855977387/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Питайте тут. Новоприбулим буде цікаво
-
Якщо ви хочете щоб він саме розвивав німецьку мову та культуру, тоді тут список двомовних німецько англійських шкіл www.retsd.mb.ca/page/10843/english-german-bilingual-program
-
Ого вау! А яка сама з них нім-анг? Було б дуже круто Це вони безкоштовні?
-
У Манітобі є школи з двомовними програмами українсько-англійська або німецько-англійська. Перелік початкових шкіл з українськими програмами тут mpue.ca/schools/
-
Я думаю, навіть якщо цей законопроєкт приймуть, розроблення угоди між Україною і Канадою займе прірву часу в будь-якому разі
-
itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/43564 Скоріш за все ви праві. Тут більше йдеться про можливість набуття нового громадянства і про те що вам не треба відмовлятись від свого. Але я не вчитувався, по порівняльній таблиці пробігся очима
-
Добре дякую)
-
Супер 👍🏻 дуже дякую❤️
-
Усі безкоштовні. В першому списку лише українські. У другому німецькі
-
А ви працюєте ?
-
Такого не буде, так як вже був прецедент і якщо Канада ще раз так зробить то рахуйте що у вас в кармані 10млн доларів
-
У мене на районі так, та й думаю що всюди так
-
Це у всіх шкіл такий графік так? А ті що автобусами їдуть?
-
З 9 до 3.3, приводити треба десь 8.55. Ще бувають продовжені групи, але тут я не підкажу
-
Нормальний графік наче
-
У нас з 8.30 до 3.00. Автобус забирає 8.10, привозить 3.15.
22 Jan 2023, 08:02
113848/241414
7 minutes ago