Українська Манітоба
-
без авто буде дуже не комфортно. Та і я думаю один раз купити картку, а далі попінювати через сайт - не буде проблем
-
Так дякую я це теж вже зрозумів але на жаль не люблю за кермом сидіти..( но чую що це буде необхідно..(
-
я тут звісно живу не довго, але розумію що тут все розраховано на те що ти на авто...тому дискомфорт в тікетах - для малоі кількості людей.
-
Так, але Україну можна зрозуміти, вона рухається в перед, а інші країни вже в переді на багато кроків в конфорці. Доречі краще без політики.
-
ну по суті - теж саме що і тут.
-
Готівка, картка для проїзду (звичайна, пільгові: пенсіонерські, учнівські), картка з чипом, скан qr коду. Це для комунального транспорту
-
цей рахунок можна відкрити в любому банку? Планую в цьому році занятись оптимізацією податків
-
During the first four month of the year, CRA shows TFSA contribution room for the current calendar year that can be based on incomplete information. Contributions you made to your account in the previous calendar year will likely not be reflected until March or April. www.theglobeandmail.com/investing/personal-finance/article-the-first-four-months-of-the-year-are-a-danger-zone-for-tfsa/
-
Так, але чомусь іммігрують саме в Канаду. Можливо є над чим працювати тут але більшість все ж таке старається виїхати з України.
-
Так
-
дякую, буду ознайшомлюватись
-
Другу декларацію також можна подавати через Welthsimple , якщо є акаунт в cra?
-
Так, tfsa,rrsp,resp - не прикріплені до тих чи інший банків
-
Доброго ранку усім. Підскажіть, поділіться, будь ласка ресурсом, де можна почитати про податкову декларацію, як подаватися, які існують сервіси тощо. Приїхали можна сказати не що давно, то буде наш перший досвід подачі. Дякую.
-
Можете подавати через безкоштовні податкові клініки або платні сервіси від бухгалтерських компаній
-
youtu.be/NbLwUDezmJ8
-
БЕЗКОШТОВНА ПОДАТКОВА КЛІНІКА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ uccmanitoba.ca/taxclinic/
-
Можливо комусь пригодиться інформація
-
Дякую вам за відповідь. Гарного дня.
-
Привіт усім Є квитки на хокей Winnipeg Jets vs Toronto Maple Leafs Вінніпег 27 січня Пишіть ))
22 Jan 2023, 08:02
114001/240328
10 minutes ago