Українська Манітоба
-
Сушка, пралка в квартирі, тепло також в квартирі.
-
Нам 453 прийшов за квартиру . 😂 Але маю надію що то за два місяці .
-
рахунок за грудень: $20 за Hydro. Все в квартирі: сушка, пралка, телевізор, комп"ютер. Часто робота з дому. Вода безлімітна. Тепло.
-
Ви не у Flatland часом?
-
Залежно від типу будинку, квартири,року побудови, стану вікон, дверей, чи у вас електричний котел чи газовий, чи є baseboard heaters тощо. Взимку від 100 до 250 бувають рахунки. $40.00 це з області фантастики. Працюю в property management та з новоприбулими. Менше 100 не бачила. Рахунок за електрику та опалення він єдиний
-
Ні, я не у Вінніпезі))) Можливо там у вас є нереально низькі рахунки в людей у яких не має індивідуального опалення. Хз. У нас у всіх індивідуальне або baseboard heaters в старих кондо яких 1-2 на все місто
-
Насправді помагає. Вимикати до рекосенлованого мінімуму вашою агенцією коли йдете з дому, й зменшувати вночі досить сильно економить.
-
Та кажуть що є обігрів інший ,може там котли стоять у когось ,або ще щось . Не у всіх від електрики опалення ,але в нашому випадку нажаль від електрики .
-
Ви маєте на увазі baseboard heaters чи electric furnace?
-
А тут уже всі образилися в групі. Навіть я 😀
-
Я читала, у Вінніпезі лише 12% мешканців користуються автобусами
-
Дякую!
-
А також переклав Біблію Українською
-
Не знаю. Знайомий з організаторами тому поширив. Самому цікаво
-
Барви серця це хто ? Старався загуглити 🫣
-
Так. Це будинок у маленькому містечку.
-
У нас $150-180 на місяць зимою десь
-
Можна на од сізен їздити взимку. Але не знати чи довго проїздиш 😂
-
Народ, а чи є регулейшен в нас якийсь , за гуму ? Чи можна їздити на олл сізон ? Чи тільки вінтер під якийсь час ?
-
Дивлячись ким ви працюєте і як знаєте мову
22 Jan 2023, 08:02
114059/230300
about an hour ago