Українська Манітоба
-
3000 ?! 🤪 На платинових дисках?! Зрозуміло що краще на зимовій.... але на прикінці кінців все залежить від керманича та його досвіду. Безпеки на дорогах
-
Я точно знаю, що можна отримати гроші на іншу картку. Тобто ви, наприклад, можете отримати гроші на свою картку за батьків. Це 💯
-
Так було і так є далі в тому чи іншому вигляді. Сьогодні отримали повідомлення, що люди попалися на фейкову роботу і втратили близько $1500 на фальшивих чеках. Не мають чим заплатити за рент за наступний місяць.
-
Я не сперечаюсь, просто даю офіційне джерело.
-
Я сперечатись не буду. Я лише кажу що такі аплікації приймалися Канадою та люди отримували гроші ... сприймайте це як "неправильні" дії з боку аплікантів
-
Ну напевне rims дорогі, але переважно беруть собі steel та не паряться. Особливо багаті канадці
-
Привіт) Порадьте будь ласка професійних візажистів та перукарів у Вінніпезі? Наші українські дівчата - найкращі бюті майстри
-
Чи хтось коли-небудь отримував за 2 bedroom рахунок за електрику за два місяця на 453 бакси ?
-
дякую!
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Ми отримували рахунки на $100 Але потім подали показник лічильника і вони перерахували Тепер у нас переплата і ми останній раз платили гідро у жовтні
-
Та ні, сув, 21”
-
Ніфіга собі, а чого 3000$? Це якийсь трак?
-
Не думаю, що це правильний рахунок у квартирі. Ми жили у бейсменті, там опалення було через клімат контроль, то там я отримував рахунки $250-$350
-
Раджу йти у емердженсі і казати, що болить. Тоді скоріше приймуть. Будьте впевнені, що немає струсу мозку
-
Одяг для дорослих, будь ласка😅 теплий, щоб працювати)
-
Для дорослих? 🤔
-
Навіть у найлютіші морози у мене ще не було 350 рахунку на 1000sq ft bungalo зі стінами 2×4 r14 Перекладаю: Мені здається, ви платили за весь будинок Або приймали душ щодня по 4 години поспіль Інакше вказані суми не мають сенсу....
-
Всім привіт😊 Підкажіть, будь ласка, де тут в місті є крутий секонд хенд для дорослих? Дяка🌸
-
Ого 😦
22 Jan 2023, 08:02
114111/229525
about 2 hours ago