Українська Манітоба
-
Я думаю що багатьом було би цікаво
-
На поліетиленовому заводі .
-
А що ви робите?
-
Хтось доречі хоче до мене на роботу ?😅
-
Звісно ні😂то вам дуже пощастило
-
Можете поводити соткою по аватарці?)😁
-
Та русня, що в москві працювала під час війни навряд чи донатить
-
Вітаємо, Олена Радайкина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Купувати вживаний safty equipment, це лотерея, в якій ставкою є ваше здоров'я (Це про safty boots та дітячи крісла з секонду) То, кожен вирішує для себе саиєм, в чому йому працювати
-
Шкарпетки з секонду це жесть Як що питання стоїть 20 за нові чи 12 за вживані, то, скоріше за все, нові переможуть 🤔 Знов, таки: на кожен хабар свій покупець There is no right or wrong It's all about preferences 🕊
-
Хай ейчар вам шоколадку готує, бо зараз приватні розгрібати будете.
-
Жінок приймають?
-
Гарні умови
-
Мають бути,але там зазвичай через референс беруть .
-
Ну взуття в секондах зазвичай затаскане, а от одяг можна в кращому стані знайти. Коли є знижка, то взагалі тоді ціни гарними здаються. Є, звичайно, і дорогі речі, і дорогі+нові, але дуже часто вони не доносяться навіть до вітрини, з рук забирають.
-
Є 12 годинні зміни і є 8 годинний графік . 12 годинні- 2 тижня день (2 тижня ніч ) получається з двох тижнів 7 днів робочих( 84 год) , 8 годинний графік (7-15,15-23,23-7) . Старт залежить від позиції (17-19$) після пробейшн 4 місяця ( 21-23$ ) кожного року росте зарплата приблизно на 1 баксик до верхнього ліміту в 7 років походу. Бенефіти після 4 місяців , дентал після 9 (1800$ ,100% покриття)
-
Одяг можуть знайти. Бутс однозначно треба нові і під себе У всіх свої бюджети і плани. Не рубайте з плеча
-
Є вільні вакансії?
-
Залежить з ким попадеш ,буває і ще краще 😉
-
Лафа)
22 Jan 2023, 08:02
114186/235946
about an hour ago