Українська Манітоба
-
В нас така ситуація була, зять подався на новий, вказали на помилку, прислали новий з такою самою помилкою.
-
Нам казали поміняти, бо не телефонують, я змінила, бо потрібно було настроїти на телефон код у будинку. І мені здається, що на Онтарійський навіть більше телефонували. У чоловіка залишився номер Онтаріо, ніяких проблем.
-
Принаймні, ви можете попросити. Його автоматично не видають
-
Нещодавно ще раз подали. Тоді кілька місяців чекали
-
Доброго дня! Можливо хтось знає чи можна отримати work permit, у аеропорту по прильоту в Канаду, якщо в аплікації на отримання візи по програмі CUAET вказав що не плануєш працювати? Буду вдячна за відповідь.
-
Але я не думаю що то на роботу вплине, бо ви громадянин України, у вас паспорт український є. І відкритий робочий дозвіл. Нам зятю такий видали в аеропорту, він одразу попросив новий бо помітив помилку, а вони сказали мовляв вибачте, сьогодні всім такі даєм бо нам такі надрукували, бо була якась системна помилка в них там
-
Можливо консул знає
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можливо знайти тут роботу вагітній, хоча би part-time?
-
Ну що, прийшов час відгука про буфет. Я тут вже писав відгук про два основні суші- буфети , sushi A , sushi GEN . Зараз мова про останній , sushi Get на пембіні. Він повинен бути типу самим мажорним, але на справді ні. Виходе самий дорогий , в рахунок включено «gratitude 15%» , але офіціантка додає, що ЧАЙОВІ (tips)не включено . Десь читав , доречі , що в Канаді не є легальним такий тілорух, і при бажанні активувати Карен, ви можете требувати виключити з рахунку той градітьюд. Але , напевно, це буде ваш останній візит у заклад 😂 Сервіс не поганий , всі трі суші буфета - то китайці , але вони намагаються робити сервіс . Ось по сервісу , напевно, він десь по середині , найгірший то суші А, найкращій суші ген. По їжі - ну взагалі нічого прям щоб «вау» . Не погано, але ціна виходе тут найдорожча, в одне рило, з 15% насильственних НЕ чайових- 47$ виходе . В інших виходе 36-38 $ за вечерю . А може то ціни з нового року сталі ще конченіще. Додаю фотки
-
Це нормальна практика. Без цього тут усі б нагрібали в стилі "не з'їм, так понадкусюю". Буфет зачинився вже через тиждень би.