Українська Манітоба
-
Боротьба за що?
-
Вони пишуть, що також підримують фінансами українську армію, і наймають українців тому важ сарказм недоречний
-
Їхня боротьба!
-
В пропагандонських пабліках зазвичай так пишуть
-
Зараз почнеться…
-
Круто
-
Питання не по темі Манітоби, але знаю що в групі є люди які працюють в IT. Чи можете підказати який напрямок більш перспективний/затребуваний на ринку зараз в Канаді: QA, Data Analyst чи Developer (front/back end)
-
У всіх ціх напрямках є перспективи. Краще обрати провінцію/місто та подивитись на кількість вакансій, вимоги, зп та таким чином оцінити ринок праці
-
Добрий вечір) дорогесенькі, підкажіть будь ласка,я потрапила в аварію і розбила своє авто та авто іншої людини,мені прийшов лист з MPI про те що в мене 5 балів. Я так розумію,що потрібно набрати якусь кількість балів і заберуть посвідчення водія. Скажіть будь ласка,як ведуться ці нарахування балів ...
-
Питання не зовсiм доречне, усi цi галузi затребуванi, вибiр треба робити в першу чергу за тим, до чого душа палає i чим хочеться займатися наступнi N рокiв
-
Це пасхалка до Mein Kampf
-
Отут шкала www.mpi.mb.ca/Pages/driver-safety-rating.aspx
-
5 чи -5?
-
Не заберуть у вас посвідчення, просто будете платити за права більше
-
З вами усе газразд після аварії? Якщо так то це саме головне, машина це кусок заліза
-
Дякую,за роз'яснення!
-
Ось тут калькулятор, який все пояснить apps.mpi.mb.ca/DriverSafetyRating/?L=e
-
Так,там написано,що я втратила 5 поінтів. Тобто я за посвідчення повинна буду заплатити 450 $, вірно?
-
Коли будете поновлювати 450. Наступного року 300 Потім будете на нулі. Коли ви у від"ємній шкалі, то рейтинг росте +3 щороку, щоб давати заохочення підніматись догори пошвидше.
-
Я рік їздила без ДТП,а на початку січня сталася проблема...
22 Jan 2023, 08:02
114392/235945
5 minutes ago