Українська Манітоба
-
Все добре, дякую! Я жива-здорова,машина на ходу, тільки трохи з підбитою фарою...,але то ремонтується)
-
Тобто , лише за посвідчення водія?
-
Ціна за страховку не зміниться
-
То щось все так заплутано,шо просто🤪
-
Ви заплатите лише дідактебл
-
Тепер цікаво чи повернуть кошти за ремонт і як будуть вираховувати страховку 🙄🤦
-
Ми минулого року розбили свою (і пару інших) машину в брухт, але зняли лише 3 бали 🤨 чи означає це що відповідальність розділили між водіями? Всього нас було пʼять. МПІ нічого не пояснювали, мені просто цікаво.
-
Сказав, що використовуємо кожного дня. Запитали звідки їхала,то сказав що з роботи...
-
Для роботи? Як саме сказав? Є велика різниця!
-
Чоловік сам сказав,ми просто не знали,брали найдешевшу,нас не проконсультували і так вийшло
-
З вами зв’яжуться ваш adjuster. Все пояснить. Зниження балів лише зачіпає ціну на права
-
Якшо ви купили страхову плежер, а МПІ доведе шо ви щодня їздите - вони нічого покривати не будуть
-
Та вже...
-
А оце вже небезпечно 😅
-
Я навіть не знаю,бо вона для плежер,а чоловік сказав,що користуємося кожного дня 🤦
-
Оту суму і заплатите, а решта покривається страховкою
-
У вас у страховці коли ви вибирали яке покриття? 200 доларів? 500?
-
12 лютого їду на перший огляд,то вже буду щось знати
-
Надіюсь вони не провірять….бо буде точно не солодко
-
Почитайте умови своєї страхівки щоб знати шо можна а шо ні. Якщо не помиляюсь: Кожного дня їздити - можна. З роботи їхати - тоже можна. Кожного дня з роботи - не можна. Там щось 4 рази на місяць можна використовувати для добирання на роботу. Окрім того лише для особистих потреб - в магазин, в гості, до парку погуляти і тд. І ще здається якась певна кількість км на місяць - але то не точно
22 Jan 2023, 08:02
114415/233085
7 minutes ago