Українська Манітоба
-
Не селіться в центрі міста, і буде вам щастя. Хоча може і не буде. Це таке діло. Індивідуальне. Тут в чаті є людина, що орендує будинок в Tuxedo (вважається одним з «багатих» районів міста). У людини в цьому районі вкрали вєлік з-під приусадєбноі ділянки, ще вікно в машині розбили (правда, це трапилось в центрі міста) - ну і всьо, «Вінніпег - це небезпечне дніще, треба валити звідси». Я стримаюся вже комусь казати, що у Вінні можна жити роками і взагалі ніяких інцидентів не мати. Таке.
-
-
Там би мову змінити
-
Доброго дня всім. Скиньте будь ласка сайти де знаходити роботу в Вінніпезі, та відправляти резюме.
-
Я думаю, що зараз не найкращий час, щоб у Канаді шукати першу роботу в айті сфері. Багато моїх знайомих міддлів та сіньйорів так нічого й не знайшли за час, проведений у Канаді. Зауважте, якщо виберете QA напрям, то програмування важливо вчити теж, бо без цього важко буде конкурувати. Хто зна як AI далі випливатиме на програмування, але наразі треба повноцінно знати хоча би основи якоїсь мови. Додам від себе: я би не вибирав зараз QA. Якщо є можливість, дивіться в сторону розробки чи data scientist