Українська Манітоба
-
-
Там би мову змінити
-
Доброго дня всім. Скиньте будь ласка сайти де знаходити роботу в Вінніпезі, та відправляти резюме.
-
Я думаю, що зараз не найкращий час, щоб у Канаді шукати першу роботу в айті сфері. Багато моїх знайомих міддлів та сіньйорів так нічого й не знайшли за час, проведений у Канаді. Зауважте, якщо виберете QA напрям, то програмування важливо вчити теж, бо без цього важко буде конкурувати. Хто зна як AI далі випливатиме на програмування, але наразі треба повноцінно знати хоча би основи якоїсь мови. Додам від себе: я би не вибирав зараз QA. Якщо є можливість, дивіться в сторону розробки чи data scientist
-
З точки зору перспектив краще розробку, бо кількісно розробників треба чисельно більше, бо саме вони створюють софт (маленькі проекти можуть бути взагалі без QA/BA/DA, а в великих проектах співвідношення QA до розробників десь 1 до 3-5). Але порог входу в професію трохи вищий + конкуренція з випускниками місцевих вузів (по закінченні вузу вони мають приблизно 2 роки досвіду комерційної розробки завдяки co-op). Загалом, знаю окремі історії як влаштовувались в Канаді QA без досвіду завдяки нетворкінгу (з моменту початку пошуку роботи до отримання оферу в цих двох випадках пройшло близько року)