Українська Манітоба
-
Доброго дня 🤍 Запрошую Вас на брівки до себе. Локація Elmwood ☺️ Фарбування, корекція( пінцет/віск ), ламінування. На перший візит діє знижка 5$ на будь-яку процедуру 💞 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Маємо фінансові труднощі. Як можна податися на ЕІА(ТАР)? Чи будемо отримувати допомогу, якщо зарплата чоловіка 2700/міс ( 4 дітей і двоє дорослих)?
-
Здравствуйте всем Есть билеты на Хоккей Winnipeg Jets vs Toronto Maple Leafs Виннипег 27 января Пишите ))
-
Привіт усім Є квитки на хокей Winnipeg Jets vs Toronto Maple Leafs Вінніпег 27 січня Пишіть ))
-
На соловіній будь ласка
-
Там би мову змінити
-
Зате мєсні бомжі уже не дуже ок почуваються, залякала усіх вона 🤣🤪
-
Відповіді на подібні запитання лежать ось тут www.jobbank.gc.ca/trend-analysis/search-job-outlooks
-
Доброго дня всім. Скиньте будь ласка сайти де знаходити роботу в Вінніпезі, та відправляти резюме.
-
Я думаю, що зараз не найкращий час, щоб у Канаді шукати першу роботу в айті сфері. Багато моїх знайомих міддлів та сіньйорів так нічого й не знайшли за час, проведений у Канаді. Зауважте, якщо виберете QA напрям, то програмування важливо вчити теж, бо без цього важко буде конкурувати. Хто зна як AI далі випливатиме на програмування, але наразі треба повноцінно знати хоча би основи якоїсь мови. Додам від себе: я би не вибирав зараз QA. Якщо є можливість, дивіться в сторону розробки чи data scientist
-
Indeed.ca
-
З точки зору перспектив краще розробку, бо кількісно розробників треба чисельно більше, бо саме вони створюють софт (маленькі проекти можуть бути взагалі без QA/BA/DA, а в великих проектах співвідношення QA до розробників десь 1 до 3-5). Але порог входу в професію трохи вищий + конкуренція з випускниками місцевих вузів (по закінченні вузу вони мають приблизно 2 роки досвіду комерційної розробки завдяки co-op). Загалом, знаю окремі історії як влаштовувались в Канаді QA без досвіду завдяки нетворкінгу (з моменту початку пошуку роботи до отримання оферу в цих двох випадках пройшло близько року)
-
Ці теж від сучасних досягнень відмовляються🙈
-
Того Вам ніхто не скаже. Подається онлайн, Вам передзвонять, зададуть декілька питань, якщо Ви будете eligible, то покличуть прийти.
-
Може Аміши?
-
Здається ця дівчина фотала як у них в будинку повиламували поштові скриньки
-
Я особисто і вдень в навушниках не ризикую ходити бо хочу бути напоготові
-
Якщо бунт неможливо відвернути, його можна очолити 😎😏
-
Останній раз зарізали дитину десь в 2 часа дня , доречі
-
Ага , та як їй нос розбила наркоша, та менти ніколи не приїхали