Українська Манітоба
-
Класний, непроплачений пост. Тримай ригачку.
-
Підкажіть де купити корейську моркву?
-
Не видалю, бо знаю Аню особисто. І ви досить активні у нашій ФБ групі і берете на роботу українців у MacDon 🏆 Прохання не спамте по всіх чатах. Дякую
-
хотіла зробити краще для неї, вибачте, більш не буду😉
-
Я теж дивилася Ютуб Ані Шусткрман перед переїздом до Вінніпегу. Мені допомогли розібратися її відео. Особисто поки що не знайомі
-
Друзі хто тут є з ліцензією на зброю "non restricted" ? Скільки часу ви чекали на ліцензію з того моменту як вислали бланки з документами в поліцію ?
-
Вона говорить, поганою, але говорить
-
Відколи це українською говорить? Давайте рекламувати український бізнес
-
В мене інша ситуація. Ще в Україні дивилася її блог, цікавила інформація про різні райони Вінні . А потім, приіхавши сюди, побачила іі на ДН в гостях у своїх друзів з України). Отаке Вінні велике село 🤣І вона насправді, як я розумію, хороший ріелтор. Ті самі друзі вже друге житло придбали з її допомогою.
-
Не звертайте увагу на лівих людей
-
Вас будуть перевіряти. Можливо, довго, якщо немає статус ПР
-
Тому що з карти гроші зачарджили місяця 3 тому ...а ліцензія ще не пришла...
-
Тут немає місця рекламі російським каналам. Там немає жодного українського відео. Взагалі. Тому будь ласка, дотримуйтесь правил групи
-
Місяця три чекав, але то було кілька років тому.
-
вона начебто з Одеси, знайшов її в фейсбуці.
-
та чого ви накинулися на цей пост, як звірі чесне слово.
-
Я маю 19 місяців в Канаді. Я не можу ще раз подати кліматичні
-
Тому що в групі немає місця для реклами російського контенту. Це правила.
-
+- значить по графіку 😊
-
Їй сказали що термін від тоді коли вона засабмітила настане в березні, і допомога буде в березні а то й в квітні за всі місяці (з якого вона eligibility)
22 Jan 2023, 08:02
114691/239997
4 minutes ago