Українська Манітоба
-
Доброго вечора підкажіть хто знімав обмеження з ворк перміту ! Коли прийде новий ВП кудись треба повідомити про це ? Наприклад банк , школа , оренда квартири лендлорд ? Чи ні ?
-
Так, але пів року тому. Щоб додати дитину на сайті сра, треба це робити через заявку на ці Бенефіти. На сайті пише, що якщо ваша дитина зареєстрована, то воно якось автоматично. Але я могла зрозуміти не вірно. Питаю, бо можливо в когось так само.
-
Якби не прапорець на її сторінці, то я б більше подумала, що з москви…
-
Дякую за відповідь , завтра тоді подзвоню) щоб вони побачили мої документи
-
Я не знаю як так виходить - але таке враження що в операторів які відповідають - різні рівні лінивості. Я відправила документи онлайн на 17 місяці перебування тут. Після того подзвонила і уточнила, чи я все правильно зробила. Мене запевнили що все добре і нічого більше робити не потрібно. Почну отримувати гроші з 18 місяця. Коли пройшло 18 місяців - я ще раз передзвонила на всяк випадок, мені сказали що заявка яка була подана до 18 місяців відхилена. І потрібно знову подавати документи. Але так як всі документи вже в мене в кабінеті були додані, то вона десь годину зі мною балакала, щось перевіряла, періодично передзвонювала на інший відділ і ініціювала по новій розгляд моєї заявки. Також сказала що поставила галочку urgent і моя заявка мала б розглянутими протягом місяця +-.
-
Не розумію чому люди ведуться на російський контент? Є багато україномовних спеціалістів