Українська Манітоба
-
Вітаємо, Bob New! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Accidents do happen
-
Вона сама з Одеси,вчилася в Ізраїлі і жила там багато років тому і розмовляє на російській. В Вінніпезі працює ріелтором вже 15 років. Також волонтере і активно допомагає новоприбулим з пошуком житла для оренди. Не розумію чому всі накинулись на цей пост, вона дуже гарний спеціаліст, тому до неї і звертаються, а ви всі мову сюди ліпите.
-
Він також розмовляв руссіш мовою… І ніколи того не приховував…навіть в ефірі якогось телеканалу казав, що, мовляв, перейду на російську, бо мені так зручніше… Просто сухий факт
-
Всім привіт 👋 прилітаємо з чоловіком 29 січня в Вінніпег! Вибрали провінцію Манітоба, не знаю чому, але як є, почитавши що і з документами легше і те і інше, то зупинились на цьому варіанті... Маю питання до людей, хто проживає поза Вінніпегом? Які є містечка гарні, спокійні, бо я розумію що зараз наплив і т.д., і не тільки українців... І зараз великі міста забиті, мене там немає але так здається.... Бо іноді в фейсбуці як почитаєш то взагалі в ту Канаду нема чого летіти, але всі летять і сидять там....😅 Хотіла б дізнатись ще якісь містечка поблизу Вінніпегу, як там з житлом, роботою? По карті дивлюсь назви, але ж детально не розумієш про що йде мова, хотілося б почути від співвітчизників думок і порад. Дякую наперед ❤️
-
Та це ж не біда вселенського масштабу… Ну було і було…шо уж тут поробиш… Як на мене, головніше - це як люди діють у кризових ситуаціях та як себе проявляють…
-
Та нє Там ще пісеньки співав))
-
Понятно ,якщо ти в школі завжди чув язик , в дома язик . І ти підліток ,звичайно ти також будеш так спілкуватися . Йому 28 років ,тобто після повноліття я впевнений що він спілкувався тільки українською ,слідкую за ним дуже давно ,ніколи не чув російської. Не зрозумів посил вашого останнього повідомлення .