Українська Манітоба
-
Дякую! Зрозуміло
-
Вітаю, спільното! Поділіться, будь ласка, досвідом, куди ви звертаєтеся, якщо треба щось полагодити з одягу (підшити, перешити і т. і.)? Чи є хороші майстри і в яких районах? Буду вдячна!
-
Тоді відгукніться, будь ласка, хто вміє шити та конструювати одяг. Можливо, вдасться скооперуватися для роботи.
-
От якраз на заводи тут треба мови, як мінімум, щоб інтерв'ю пройти. Бо як пройти навчання без розуміння? Чоловіки без мови зазвичай йдуть на будову, де вже є українці, які допоможуть порозумітися. Ще знаю, що на доставки без мови влаштовувалися. Але тут з роботою працює принцип везіння - треба попасти туди, де ти в даний момент потрібний.
-
В східній та південній частині України, більшість спілкувалось все життя російською і вони ж, більш за все постраждали від війни, і мені самостійно здається - вони тут в більшості. Я доволі легко перейшов на українську, з урахуванням, що весь час спілкувався російською А тепер же я намагаюсь перейти на англ)
-
Хто знає, чи можна у відділенні федекс отримати посилку за члена сім'ї, якщо у нас однакова адреса?
-
В боях за Україну загинув вихованець Boy Scouts of America. Морський піхотинець Томас Грей Харріс (Thomas Gray Harris) із Каліфорнії. Юнаком пройшов чудовий скаутський вишкіл, отримавши чимало вмілостей - що видно із однострою, який був на похованні. Вищу медичну освіту здобував у Колумбійському університеті. На нього чекало чудове майбутнє лікаря. Влітку минулого року прибув добровольцем до України. Служив в іноземному легіоні. Загинув 24 листопада. Днями похований, як морський піхотинець і скаут, на Арлінгтонському військовому цвинтарі у США. Дякую тобі, Друже, за службу. Що приїхав і допомагав чим зміг. Заплативши найвищу ціну, залишившись вірним своїй юнацькій присязі - допомагати іншим. Вічна слава Герою! Be prepared! СКОБ! Юрій Юзич
-
Якщо вона українка, підтримує Україну, то де її особиста позиція щодо війни? Зайдіть на ії сторінку у фейсбуці. Там жодного слова про її ставлення до цього. Тільки прапорець причепила. Можна було б подумати, що це її сторінка для роботи, постить тільки те що стосується роботи. Але ж ні, купа постів про Ізраїль, А де ж про Україну? Кого підтримує ця жінка? Я нічого проти не маю, що вона, можливо, гарний професіонал, Але…