Українська Манітоба
-
Правильно, вже після Великодня)
-
-
#job Чи є тут SAP програмісти? Дуже класна вакансія, Canada remote. Робта з командами в США. Щоб подивитися скільки плаять скрольте до кінця опису вакансії www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=3815928917&keywords=varian&origin=JOBS_HOME_SEARCH_BUTTON&refresh=true
-
Мінімум $111,000 на старт)
-
Добре що в Манітобі учителі не мають права страйкувати. Ось у сусідній провінції школи вже два дні не працювали. globalnews.ca/news/10248262/saskatchewan-teachers-federation-and-provincial-government-make-no-progress-in-bargaining-agreement/amp/
-
Та вони божевільні. Зараз на вулиці кайф просто дикий, а їм морози треба. Хай їдуть до Нунавуту, єй богу
-
Знаєте, Ваші повідомлення протягом останніх днів мені почали нагадувати мої старші класи, де вчителька історії любила влаштовувати дебати - казала мені тему і сторону, яку маю захищати та відправляла сперечатися з учнями з інших класів. Не важливо було чи я згідна з цією думкою... Так от, Ви також тут підтримуєте іноді непопулярні думки)))
-
Ну я її бачу, бо працюю у говномагазині, де треба мити підлогу на вході кожні 20 хвилин, бо люди цю грязюку заносять, і вона розтає. Але то таке, краще вже це, а не -35 на вулиці. Це смішно аж.
-
Мені ще треба знайти корінного канадця тут, який би давав перевагу морозам лютим, а ніж трошки грязюки, і 0° з сонцем
-
Скажіть чесно, у вас 200 IQ, чи 300?
-
Ех... А я готувалася до переселення в Манітобу. Де жарке літо (хотіла відігратися 3 місяці, вдалося тільки 3 тижні і то не дуже) і люта зима (зимову куртку маю лише на єврозиму і ту носила тільки 2 тижні поки що). Може на наступне літо більше повезе і не буду вже опалювати квартиру)))