Українська Манітоба
-
Ех... А я готувалася до переселення в Манітобу. Де жарке літо (хотіла відігратися 3 місяці, вдалося тільки 3 тижні і то не дуже) і люта зима (зимову куртку маю лише на єврозиму і ту носила тільки 2 тижні поки що). Може на наступне літо більше повезе і не буду вже опалювати квартиру)))
-
У мене теж так в апартаментах. Я рідко коли включаю обігрів. Мабуть сусіди гріють до +25
-
А мені повезло, в нас на літо не відключали опалення 😊
-
Ми не опалюємо доречі , вимкнутий обігрів , живому у апартаментах- тепло від сусідей крадемо походу 🌚
-
А що то ціни на рент так пішли догори ?🧐 Я б хотів поміняти квартиру бо літом дуже жарко , подивився , а ціни стартують з 1400$😳. Я думаю що то в мене вже 1164 то дорогувато +паркінг 35 ...
-
Хтось ходить до нічних клубів? 🪩 🕺 💃
-
Може хтось ходить, сюди ТЦК не завітають
-
Іване, в звʼязку з останніми подіями у світі, президент України зробив важливу заяву.
-
Egor, не панікуйте
-
о, із Чернівців знов повернулись люди до чату?))
-
Цікавтесь станом ринку нерухомості , intersеt rates та економіки. Зрозумієте що відбувається з арендою
-
Теж цікаво , я в Калгарі в перший день перебування випадково потрапив у місце максимальної концентрації бомжів і нарко(Marlborough), а через пару годин випадково потрапив на walking street, де основні заклади розважальні (8 ave SW)
-
Впевнений, що ціни до кінця березня виростуть ще дуже сильно. Бо багато хто буде їхати саме у Вінніпег.
-
Дивимося зараз, за однобедрумну, більш-менш - 1400-1500 Якщо прям ну не дуже - 1100
-
Я теж пройшовся і живий але це рандом, у жінки подругу овнера сьогодні вбили, теж мала ресторани свої, вийшла з машини до магазину і зарізали І доречі 3 людини Італійці з роботи хочуть їхати до Европи, одна жінка народилась в Вінніпезі, але побуваши на другій батьківщині скоро поїде туди бо «тут небезпечно» з її слів
-
Мені навпаки рієлтор (???) казав, що весною будуть падати 🤔
-
Бо поки нормальні варіанти, то дійсно, 1400+, як вище писали
-
Я також 🤣
-
Ну я дуже сподіваюсь, що рієлтор мав рацію.
-
Ой як навряд, українці їдуть, а житла більше не стає. Всі хто приїдуть, будуть шукати житло та збільшувати попит, а отже і ціну
22 Jan 2023, 08:02
114961/233055
15 minutes ago