Українська Манітоба
-
Зрозумів) Дякую)
-
Всім гарного дня! Хочу вас познайомити з нашими красавцями - чистокровними Мейн-Кунами. 🐈⬛ Батьки чемпіони породи з гарними родословними. Ми займаємося їхнім розведенням вже більше 6 років. Та усіх дорослих котиків ми з собою привезли з України аби продовжувати наше сімейне діло. 🥰✨ Наразі в нас наявності є хлопчики та дівчата, буду рада відповісти на всі ваші запитання.
-
😅🤓
-
так оцет - це також хімія 🙄 а якщо точніше, то це одноосновна карбонова кислота...яка взагалі має назву правильну - етанова кислота.
-
Ні, саме у харчових цілях. Я питала 😁
-
І рибу. Фіш'н'чіпс 🤪
-
тіки хотіла відповісти про чіпси 😂
-
дигідроген монооксид 😅
-
оце для таких тут бутиляки всілякі 😅
-
хімія - то взагал івсе навкруги нас)) як хімік-технолог кажу 😅
-
Эпл або гугл пей на монобанк , хоч 2 бакса , але майте на увазі , якщо будете робити це з кредитки - зніме гроші як кеш адванс, десь 8 баксів 😂 А якщо з дебітки будете робити , зверніть увагу , щоб до wallet була додана дебітка з системою платежу visa , Interac не зробе перевод . В сібс треба одну і ту ж саму дебітку додати два рази , як візу - на міжнародні платежі та інтерак- для локальних .
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто як переводить гроші до України? У мене банк CIBC, знайшла там глобальні перекази, але відправлення від 100CAD, мені потрібно меншу суму. Читала також про додаток Wise, але не можу зрозуміти, яку картку там треба відкривати, digital чи фізичну, де вигідніші умови.