Українська Манітоба
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто як переводить гроші до України? У мене банк CIBC, знайшла там глобальні перекази, але відправлення від 100CAD, мені потрібно меншу суму. Читала також про додаток Wise, але не можу зрозуміти, яку картку там треба відкривати, digital чи фізичну, де вигідніші умови.
-
нічого не кажіть... просто порозвішуйте всюди фото котиків та потихеньку пакуйте його валізки 😅
-
Це з відомої коломийки)
-
Колись о 6 ранку по радіоточці включали гімн України, спочатку була тиша, потім різко - Ще не вмерла Україна, а на вулиці зима, і особливо вдома їжі немає, і не хотілося вставати, але потрібно, потрібно вставати і збиратися до школи, 95 рік, 2 клас, Одеська область
-
Привіт. Чи є тут електрики які спеціалізуються по автомобілях ?
-
Доброго дня! Таке питання з приводу чеків Мені запропонували віддалену роботу але оплата і передоплату мені прям настирно пропонують лише чеком😅 Кажуть що зараз «немає можливості зробити транзакцію через будь-які сервіси » І потім через час мені пропонують в переписці розділити суму з іншими людьми які будуть працювати над проектом з мого чека…. Я просто взагалі не шарю як працює ця тема з чеками крім того що це щось фізичне що ти повинен нести в банк Чи вони не завжди так? Тому це здається для мене скамом