Українська Манітоба
-
Скажіть, будь ласка, при розрахунку кредиту беруть до уваги доходи за попередні роки, чи станом на зараз? Тобто, я планую почати шукати житло після child benefit, бо тоді мій місячний дохід буде достатній для покупки житла, але якщо будуть враховувати доходи за попередні роки, то я ще не скоро куплю житло...
-
На скільки я знаю, то станом на зараз. Але я не mortgage advisor. Запишіться на консультацію до mortgage advisor в банк. Це ж безкоштовно 🙂
-
А ви часом не мої сусіди? 😂 В мене теж хтось хропе за стінкою. Але я не стукаю ☺️
-
Зараз буде дуже смішне питання , але цікавить правова складова) Якщо чоловік хропіть ніччю , а сусід з іншої квартири, чуючи це, дуже громко стукає в стіну. То хто правий у цій ситуації? Я розумію що храп може заважати і стіни тонкі, але одразу скажу , що ніхто навмисно нічого не робить і храп не сильний , ну тобто на рівні звичайного розговору в своїй квартирі, але сусід стукає із усіх сил. Так що чоловіку прийшлося йти в іншу кімнату спати ) І цей же сусід постійно кашляє , йому у стіну ніхто не стукає. Ось не знаємо що робити , і хто правий))
-
Мій метод на ніч: наушники з звукоподавленням + шум дощу або моря на ютуб 😌. Сплю як ангелочок