Українська Манітоба
-
Ну через ракетний обстріл я б не турбувався надмірно. Найближчий сусід який може обстрілювати Вінніпег ракетами знаходить 100 км на південь. Але остання війна між Канадою та США закінчилась у 1872, і вже 150 років існує мир, і поки що немає знаків щоб це змінилось.
-
Тримайте запас їжі та води завжди, свічки та ліхтарик. Землетрусів тут не буває, але повний blackout ставався, один раз у Онтаріо величезна територія була без світла кілька днів, і за Вінніпегом на Pritchard Farms був випадок взимку 2 дні без електрики
-
Якщо вже розмова про безпеку, то маю питання стосовно надзвичайних ситуацій: ураган, землетрус, дуже сильний мороз, відключення електроенергії і т.д. Що робити пересічному мешканцю Вінніпегу? Як підготуватися? Може місцеві це все знають і їм зрозуміло, а я новенька. На минулій роботі закордоном я мала малесеньку посаду в штабі надзвичайних ситуацій. Тож змушена була відвідувати навчання та лекції служби тила. Що я запам'ятала з усього цього: розраховуйте на себе та на сусідів. Бо коли щось станеться — саме сусіди будут найближчими до вас. А служби тила та рятівники можуть приїхати через 1-2 доби, а не одразу.
-
То Ви взимку в Україні не сиділи без світла по три доби. При тому.
-
Будь які стіни без опалення промерзають. Раніше чи пізніше.
-
Одразу згадалася Україна :(
-
Так, опалення не працює. Тепло тримається досить довго, особливо в квартирах. На Pritchard Farms будинки великі у більшості, народ писав що спали під 3 коциками, але більше великих проблем не було. Повезло тим у кого плити на газі, вони могли гарячу їжу готувати. Хто на електриці, то мусіли лише замовляти доставку чи їздити кудись їсти. Один ресторан безкоштовно їм пропонував теплу їжу