Українська Манітоба
-
Зрозуміло, дякую!
-
Як працюють шахраї: живий приклад. Будьте обережні, не попадіться на гачок, як сталося з моїм другом. Водій Uber отримав замовлення, взяв пасажирів - старшу пару, з готелю до аеропорту. На вигляд заможні, ввічливі, любʼязні. Висадив їх в аеропорту і поїхав далі. Хвилин за 40 Uber повідомив йому, що в його авто пасажири забули телефон. Озирнувся, справді, на задньому сидінні новий 15 iPhone. Поїхав знов в аеро. По дорозі на цей iPhone надходить дзвінок, він відповідає. Його просять подзвонити, як підʼїде, на такий-то номер, щоб могти знайти один одного. Підʼїжджає, дзвонить, до нього підбігає третя учасниця злочинної групи - в уніформі стюардеси, швидко бере телефон і біжить. За кілька хвилин йому пишуть смс: ми вам такі вдячні, хочемо дати вам екстра-мані за те, що ви такий добрий. Дайте, будь ласка, вашу електронку. Товариш відповідає: все ок, нічого не треба. Але вони наполягають, що хочуть віддячитися. Він пише їм свою електронку. Приходить смс із лінком, за яким він переходить і вводить дані картки. За хвилину 2200 доларів зникають з його дебетової картки. Пізніше ми спробували подзвонити тим «пасажирам». Відповіла пані, сказала, що нічого не знає про проблеми з його банківським рахунком, а чайові ще не встигла надіслати. І надсилає 150 доларів чайових) Мораль: зберігайте розум холодним і не ходіть по різних лінках з смс.
-
ну хоч трошки креативності. А то переважно якийсь тупий скам, шо аж гидко дивитись на оті незграбні смски
-
Як що ви мешкаєте у 2 поверховому будинку на одного власника, ваша спальня на другому поверсі, а в кімнаті під вами почалась пожежа, то 30 хвилин перекриття має тримати полум'я Буде трохи спекотно, але підлога не прогорить та не провалиться Маю названі звичайний будинок із дерев'яним фреймом
-
Може я чогось не розумію. Але скажемо я маю дебетовую карта на якій нема коштів. То при спробі зняти з неї кошти буде помилка операції бо на карті нема коштів. А ось з кредитною інакше бо там завжди є кредитні кошти які можно зняти...так їх потім можно повернути але це час і головний біль. чи може я шось не розумію.
-
Елементарно, що треба робити при всіляких операціях, коли просять дані карти - уважно вивчіть url адресу. У скамерів там по любому якаст лабуда буде
-
кредитні кошти то не ваші кошти, у вас просто є змога їх взяти в борг. Фактично там грошей немає і якщо хтось звідти взяв але не ви то Мастеркард або віза має краще можливості повернути свої кошти в порівнянні з вашими можливостями. З дебетки гроші взяли і транзакція моментально завершена. Майже як кеш - віддали і хлопці вже втекли:)) Коли з кредитки, то транзакція ще pending якийсь час до того, як вона проведена (posted), тобто гроші реально ще не пішли.