Українська Манітоба
-
А у змішаному? До скільки тримає батарея? І яка витрата палива?
-
У друга є. Я також пробував тест драйв (у самого теж plugin але інша марка). Десь до 55км на електриці можете їхати
-
У змішаному десь 5-6л/км, літом бачив у нього 3.8
-
А як виглядає саме користування? Через скільки км потрібно заряджати батарею?
-
Ну так, до роботи і назад, ви ж на електриці…
-
Ну так, це загально відомо - немає коштів, немає проблем!)
-
Після режиму електрики включається звичайний гібридний мотор. А заряджає кожного вечора на level 2 charger. На роботу та по місті - гібрид/plugin - добрий варіант
-
Має, витрата пального навіть коли ви їдете не на електриці в нього всерівно менша ніж у суто бензинового авто так як воно працює у гібридному циклі з рекуперацією ітп.
-
Ґречно вдячний
-
Тобто, якщо до 200 км на день то плаг-ін і не вартує розглядати?
-
Так буде і з бензиновим авто. Треба дивитися як багато ви їздите якщо багато то економія на лице. У знайомих канадців рав4 гібрид. Дивлюся на табло а там завжди витрата пального близько 5л
-
Нічого собі, то не все так погано в Канаді. На початку 22 грошей не вистачало, а зараз - всерівно яка витрата
-
Я собі взяв 5.7 але чисто тому що мало катаю то мені плювати скільки воно там жере. Ті витрати мізерна краплина в моїх реаліях. Я за усю зиму заправляв 1 раз. І ще пів баку лишилося
-
Ну не беріть аутлендер візьміть рав4 той самий (або щось інше). Я не дуже зондував ринок але думаю що він не на багато більше втрачає у ціні ніж бензиновий