Українська Манітоба
-
Після режиму електрики включається звичайний гібридний мотор. А заряджає кожного вечора на level 2 charger. На роботу та по місті - гібрид/plugin - добрий варіант
-
Має, витрата пального навіть коли ви їдете не на електриці в нього всерівно менша ніж у суто бензинового авто так як воно працює у гібридному циклі з рекуперацією ітп.
-
Ґречно вдячний
-
Тобто, якщо до 200 км на день то плаг-ін і не вартує розглядати?
-
Так буде і з бензиновим авто. Треба дивитися як багато ви їздите якщо багато то економія на лице. У знайомих канадців рав4 гібрид. Дивлюся на табло а там завжди витрата пального близько 5л
-
Нічого собі, то не все так погано в Канаді. На початку 22 грошей не вистачало, а зараз - всерівно яка витрата
-
Я собі взяв 5.7 але чисто тому що мало катаю то мені плювати скільки воно там жере. Ті витрати мізерна краплина в моїх реаліях. Я за усю зиму заправляв 1 раз. І ще пів баку лишилося
-
Ну не беріть аутлендер візьміть рав4 той самий (або щось інше). Я не дуже зондував ринок але думаю що він не на багато більше втрачає у ціні ніж бензиновий
-
А скільки втрачаєте на бензиновому?) 44(%)?
-
Хто вам казав що їх вистачає))) просто 150 баксів що я заправився на зиму на 3 міс як на мене це навіть не гроші. Ну було б 100 що це змінює? Дотогож це не повʼязано з Канадою, для мене дохід що в Канаді що в Україні однаковий
-
Станом на 21 січня 2024 року 221,186 новоприбулих українців отримали разову фінансову допомогу від федерального уряду Канади. Ці дані також дозволяють побачити, де, принаймні, спершу оселились новоприбулі українці, які прибули до Канади за заходами Canada‑Ukraine authorization for emergency travel (CUAET). За 2022-2024 роки: до Онтаріо прибуло 89 тисяч українців, Альберта - понад 47 тис, Манітоба - понад 22 тис, Британська Колумбії та Квебека - майже по 22 тис, Саскачеван - понад 6 тис, Нова Шотландії - майже 5 тис Нью Брансвік - понад 3.6 тис Ньюфаундленд та Лабрадор - майже 3 тисячі. Острів Принца Едварда - 310 чол Територію Юкон - 99 чол. Дані по Атлантичних провінціях видно на цьому графіку. Дані отримано від федерального державного агентства Employment and Social Development Canada (ESDC) організацією Operation Ukrainian Safe Haven – Opération havre de paix pour les Ukrainiens (OUSH-OHPU) Підписуйтесь на @UkrainianCanada