Українська Манітоба
-
Добрий день, хто оформляв туристичну візу в США B1- B2 перебуваючи в Канаді? Скільки у Вас це часу зайняло?
-
Доброго дня, можливо хтось знає які документи, крім паспорту, потрібно предʼявляти міграційному офіцеру по прильоту, якщо при подачі на отримання візи по програмі CUAET не ставив відмітку, що плануєш працювати?
-
Дякую за відповідь!
-
Якщо чесно, я ще ні разу не бачила щоб банк питав документи про походження грошей, ні готівки ні безнал. Ні разу за більше ніж рік роботи. Навіть якщо це більше 100 тис дол., а таких транзакцій є багато, і в новоприбулих в тому числі. Максимум, питають усно що це? То люди кажуть - власні заощадження. Це все 🙂
-
Це типу українського фінансового моніторингу. Усі операції більше 10 тис дол. попадають туди. Звичайно, що банк має право (але не зобовʼязаний) при підозрі на операцію що проводиться з метою відмивання доходів отриманих злочинним шляхом, спитати походження будь яких коштів. Але кажу з моєї особистої практики. Жодного разу я не бачила щоб прислали запит до клієнта надати документи про походження коштів, жодного 🤷♀️ ні на 100 тис дол, ні на 200. Якщо це разові транзакції. Ну типу приїхав новоприбулий, привіз кеш (певно ж продав хату, чи авто, чи зняв з рахунку в банку), поклав тут на рахунок. Всі розуміють, що люди їдуть з заощадженнями. Але це не означає, що не спитають. Мають право. Тому документи потрібно мати 🙂