Українська Манітоба
-
Ні, вони тут живуть з 2019. Закінчили навчання місяць назад (бакалавр) і тепер студентська страховка більш не діє, а ворк пермит - очікують тільки. Навчались як foreign students
-
Ні, в blue cross відмовили. І в sunlife попередження о том що повинна бути провінційна карта
-
Знайомі мали аналогічну ситуацію. Діти відкрили без проблем open work permit після завершення red river college. Не знаю чи то просто випадок, але є таке. Просто подалися і все. Українського громадянства було достатньо. Написали explanation letter, що зараз не можуть повернутися до України через війну і просять дозволу відкрити OWP по post CUAET measures. Перміт дали на 3 роки. Це просто історія, яку я знаю. Може у вашому випадку і не підійде таке.
-
Знала б вона, яка зп в банку на початок 😂😂😂😂 ойййй
-
Не має проблем з ворк пермітом… Є проблема з медичним страхуванням - поки чекають на перміт не дають Manitoba Health Card. А без цієї картки їм відмовляють продати звичайну страховку. Ну може як для туристів, я не знаю… Бо страшнувато без страховки пару місяців жити, якщо не більше
-
-
Дякую