Українська Манітоба
-
Я не хочу платити тисячі долларів за навчання, яке є в інтернеті за безкоштовно. Але це вибір кожного
-
Порада, якщо залишаються гроші, і ви плануєту залишитися, вчитися. Модна онлайн парттайм. Що я збираюся робити також наступного року
-
Що ви маєте на увазі? Диплом або лізензію не отримати онлвйн безкоштовно. Поясніть
-
Якщо все платите кредиткою, дмвіться стейтмент. Там все погруповано вже
-
Дуже гарно з Вашого боку по за очі писати за людину) Це я доречі так написала, і мені не соромно 😁це моя особиста думка ) якщо б в мене була по приїзду английска 5-6 то і підтягнути на кращу її легше тут і можливо пішла б точно робити з такою англійською не на завод)) Бо знаю людей з таким рівнем і вони не пашуть в 3 зміни на заводі!
-
відкупорив спогади😂
-
-
Використовуйте групові пенсійні рахунки від роботодавця для накопичення на пенсію. За 25-35 років там буде від 400 тис до 2 млн залежно від розміру внесків, зарплати та інвестиційного доходу. Для прикладу, якщо ви відкладаєте 500/місяць + роботодавець робить 100% match, то за 20 років ви будете мати понад 700 тис, при середньому інвестиційному доході 10%.