Українська Манітоба
-
Використовуйте групові пенсійні рахунки від роботодавця для накопичення на пенсію. За 25-35 років там буде від 400 тис до 2 млн залежно від розміру внесків, зарплати та інвестиційного доходу. Для прикладу, якщо ви відкладаєте 500/місяць + роботодавець робить 100% match, то за 20 років ви будете мати понад 700 тис, при середньому інвестиційному доході 10%.
-
Якщо родина, теж дуже реально, повірте. Але знов кажу: повинні працювати обидва. Може, не всі в перший рік, але все реально.
-
Your initial investment of $500.00 plus your monthly investment of $500.00 at an annualized interest rate of 10% will be worth $622,079.80 after 25 years when compounded yearly. Ось, пограйтесь із цим калькулятором. www.getsmarteraboutmoney.ca/calculators/compound-interest-calculator/
-
Чого це?) Зарплата 1950 приблизно чистими, 900 оренда, 500 витрати, 550 щомісяця накопичень. Канадська культура не вимагає інвестицій в понти, так що цілком можливо, якщо людина одна
-
Підкажіть, будь-ласка, де можна ознайомитися з інформацією про безвідсоткові кредити на навчання. Дякую!
-
А це що формула 1 змагання?)
-
Як нещодавно сказали в жіночій групі: іноді отримання ПР і нормальна робота перпендикулярні. Але ж то і не так довго вже
-
Добрий день шукаю мамі роботу. Англійська 4.0. Швидко вчиться. Любить шити, особливо жіночу спідню білизну. Дуже потрібен full time. Підходять варіанти дитячих садочків, різні компанії по прибиранню, швейні фабрики або магазини, звичайні фабрики де немає великих фізичних навантажень, дуже дякую всім тим хто відізветься!
-
Мої трати в Канаді різко впали порівняно з Україною. Манікюр з покриттям тут не потрібний, для звичайного хороші інструменті собі купуєш один раз, хороша косметика не така дорога, спортзал в домі безкоштовний, одяг - та всім пофіг, в чому ти. Англійська на ютубі, лінковські курси безкоштовні. Якщо є машина, я розумію, трати зростають. А так - я не розумію, на що люди тут витрачають)
-
Хто там хоче вчитись на лікаря чи медсестру чи медбрата? Уряд прощає ваш кредит на навчання до 50%. Звичайно ж, це тільки для постійних резидентів та громадян Канади. Student Loan Forgiveness for Family Doctors and Nurses Effective November 2023, the Government of Canada has increased the maximum amount forgivable by 50%. This means that eligible doctors can receive up to $60,000 and eligible nurses can receive up to $30,000 in loan forgiveness over a maximum of five years, on their Canada Student Loans. www.csnpe-nslsc.canada.ca/en/what-is-new
-
Elimination of Canada Student Loan Interest Effective April 1st, 2023, the Government of Canada has permanently eliminated the accumulation of interest on all Canada Student Loans including loans currently being repaid. You continue to be responsible to pay any interest that may have accrued on your loan before April 1, 2023. www.csnpe-nslsc.canada.ca/en/what-is-new
-
Люди ви дивні)))) ну не реально , значить нереально 😉. Нащо комусь доказувати. Хто схоче той накопичить будь де . І в Україні і в Європі і в Канаді зможе
-
Доброго дня! Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Не всі роботодавці роблять 100% mutch "Середній інвестиційний дохід 10%" це суто "гіпотетичне" поняття Але, в загальному випадку, так, накопичувати можливо. Не обов'язково на пенсійному рахунку. Для поточних, short term, TFSA+mutual funds або GIC працює 100 баксів що місяцю не донесені до ліквермарту/сі-шопу, на прикінці року можуть виглядати як OneWeekAllInclusiveCubaVacation завдяки mutual funds Ставити реальні цілі та рухатися до них Тоді життя заграє іншими кольорами
-
Читаю, читаю, читаю... А додому зовсім ніхто нічого не відправляє? Родину підтримати буде неможливо, все на себе і все одно в нуль? Дякую за відповіді.
-
Я навіть на знаю, скільки дає СІВС, але більше 10 доларів ще жодного разу не приходило)