Українська Манітоба
-
Та ні, 1:40 десь
-
Та яка різниця меньше чим більша, я б і на завод пішла на мінімалку. Тут судь була в тому що розмішило як я відповіла, що з англійським 5-6 в банк можливо піти і підтягнути ту англійську. Бо для жінки це кращє варіант робити те що вміє...а то ж надо було засміяти це повідомлення, аби пообсирати хто що написав або сказав.
-
Звичайно , просто ви зневажаєте людей які працюють на заводі , і думаєте що там працюють такі недоумки ,шо їм пальцем показати що робити і вони будуть робити і англійська там непотрібна .Насправді не так , і технологію вивчити треба , і багато чого іншого . Я взагалі в Україні реактором керував , відповідальності було думає більше ніж в банку , якщо б не знав роботи через необережність пару сел могло б знести ,книжку на 300 сторінок треба вивчити було,але то зовсім інша історія . Кароче тупа тема ,закриєм її ,бо вона напевно не несе взагалі ніякої інформації…
-
🤦♀️ це моя думка і вона нікого не стосуєтся, жінка з англійською 5-6 може знайти кращу роботу ніж завод у 3 зміни. Так думаю зрозуміло буде що я мала на увазі! А за банк я написала бо для мене це ближче.
-
Вам все правильно по суті сказали. Неможливо йти в банк працювати з клієнтами на рівні англійської CLB 5, ви їх просто не зрозумієте і не зможете надати послуги відповідного рівня - тож поняття вміння тут непридатне до застосування. На роботу з документами - можливо, якщо пройдете співбесіду, але там за виключенням смолтоків ви англійську не підтягнете
-
Та жінка може, всі магазини з вакансіями асистентів до її послуг. Але грошей на заводі буде більше, як вже теж написали
-
Погоджуюсь. Люди в trades заробляють дуже багато
-
В мене в ресторані дішвошером працював колишній начальник заводу з тисячами підлеглих і особистою подякою від одного з генсеків, мав медалі з різних виставок і грамот цілий мішок. А наш шеф був наркоманом зі стажем, а власник ресторану хайскул дропаут. Все в цьому житті відносне... 🙃