Українська Манітоба
-
Так, petrocanada та shell добрі
-
Чому не круто? Це ваше життя і ніхто не повинен вказувати що і як.
-
Ви натяаєте що я це спеціально роблю)))?
-
Ну це значить лише що мені комфортно про це казати, можна було відповісти абстрактно і размазано але у чому сенс, Я люди для котрих ця тема табу а є кому не важливо
-
Я пройшов навіть інтервью до США і от не поїхав. Борюся з собою щоб не зірватися зараз, Чекаю коли вже додому і намагаюсь допомагати чим можу.
-
ну це значить у вас дохід річний меньше 100К, бо інакше прогресивний податок би задушив
-
Податки близько 40% трохи менше.
-
Дякую, Відповідаючи на кілька реплік до мого останнього меседжу. це ІТ. Веб Розробка. Насправді я Канаді дуже вдячний і за прихисток і за те що дала змогу нарешті переглянути погляди. Я почав цей шлях у іт тому що хотів іммігрувати а з моєю попередньої роботою то було майже не можливо. Англійську вчив і програмування і от я дійшов до того самого левела зп що зараз маю тут ще в Україні не за довго до початку війни, далі марилися топові компанії Фейсбук та Гугл та переїзд до Канади/США. А потім війна і ось я тут. І тут я зрозумів що для мене не фінансово не емоційно не буде тут так круто як мені було вдома і я дуже сумую за тим що мав там. Так там купа проблем і ідіотизму але там мені дійсно було круто. І я вдячний Канаді за те що дала мені це зрозуміти. Є одна дуже істотна причина що схиляє чашу у бік Канади це навчання для дітей. В Україні ні зараз ні у найближчій перспективі з цим нічого хорошого не варто чекати як я бачу 😕. Звісно це все ніщо, спочатку перемога а вона буде 100%, не маю сумнівів.
-
70 баксів на годину то мені складно уявити, який податок треба заплатити