Українська Манітоба
-
Так ми і не про куает. Лічені українці отримали біженство тут. Всі інші своїми силами.
-
Не мають?*
-
Омг… ЧИМ ?
-
Щиро дякую. Саме через цей нюанс з інтерʼєрами північної Америки і вирішила запитати поради.
-
Постiйно думаю, як там батьки,брат молодший та бабуся. Ще три собаки, три кота. Батько ходить годує тварин у будинках в нашому мiстi, які покинули на початку війни переселенцi чи хтось пiшов в армiю, залишили тварин прив'язаних на ланцюг. я тiльки i думаю,як забрати вмовити покинути небезпечне мiсце. Бог з Вами, вiйна прокляття. Якщо з ними щось станеться..
-
Добрі люди, за 3 роки, будуть, принаймні на федеральному етапі іміграції. Продовжити перміт, під час очікування на PR не є великою проблемою. А ось люди, які не вчили мови, не шукали роботи, та нічого не зробили щоб отримати Манітобську номінацію, будуть шукати квітки до Европи. Чи куди ще.... Принаймні , я так бачу розвиток подій.
-
та навіщо довгу історію, достатньо згадати про тих, кому волонтери збирали матраси, меблі люди донатили а потім те все добро ті ж хто приїхав продавали те що їм задонатили безкоштовно тим же українцям за гроші.
-
А можете підсказати чому в мене пінг в іграх скакає і фрізить кожні 20 хвилин . Плачу за 250 мб , а чекаю деколи швидкість то 30 мб . Проблема точно не в ноуті ,бо на телефоні теж саме . Вже дзвонив до них два раза , «агресивно» розмовляв , казав що відмовлюсь від послуг в односторонньому порядку і буду вимагати компенсації ,якщо ще раз таке трапиться , + перезагрузили мені роутер самі без моєї згоди ,а в мене був матч на семі-про сцені .
-
Я волонтерив і в UNF і в Бест Вестерні , ще на самих початках (Літо 2022 року ) ,кожного дня на протязі 2 місяців. Наслухався там такого що просто , що я краду ,що я ховаю за спинами памперси (спитавшись скільки років її дітям вона відповіла 11 і 13 🥶, а потім забираю собі і продаю , що не даю квиточки на автобус ,що не даю перехідники від розеток . Хоча кожній людині я обясняв получення тої чи іншої плюшки . Саме обідно було коли люди приходили і розмовляли по російськи до волонтерів українського походження , які ту російську ніколи не чули , і вимагали щоб я їм переклав на російську , на що я відмовлявся і слухав скільки хейту в свою сторону ,що хотілось послати їх всіх далеко далеко . В УНО купа історій було :» А зачем я сюда пріехала,здесь нічего же нету», а почему ви єду нам не дайоте в отеле уже єті бургери надоєлі» , були такі люди які живучи в готелі приходили брати безкоштовно їжу. Та навіть і такі були що виселилися вже з готелю і де пів року їздили туди за їжею і напоями . Про матраси це взагалі кошмар . Розвозив я їх десь 3 раза , і 3 раза мені предлагали гроші за матраси , або вимагали більше матрасів бо вони вказували 3 , а на їхню сімю виділили 2 (В двох словах в мене був список з адресами і кому скільки матрасів я мав дати ) Це так в двох словах ,бо то дуже довго писати треба б було .
-
Абсолютно. Іще б гарантія, що номінація буде хоча б протягом року і взагалі можна не хвилюватися
-
Пишіть ще. Український позор цікаво читати