Українська Манітоба
-
та навіщо довгу історію, достатньо згадати про тих, кому волонтери збирали матраси, меблі люди донатили а потім те все добро ті ж хто приїхав продавали те що їм задонатили безкоштовно тим же українцям за гроші.
-
А можете підсказати чому в мене пінг в іграх скакає і фрізить кожні 20 хвилин . Плачу за 250 мб , а чекаю деколи швидкість то 30 мб . Проблема точно не в ноуті ,бо на телефоні теж саме . Вже дзвонив до них два раза , «агресивно» розмовляв , казав що відмовлюсь від послуг в односторонньому порядку і буду вимагати компенсації ,якщо ще раз таке трапиться , + перезагрузили мені роутер самі без моєї згоди ,а в мене був матч на семі-про сцені .
-
Я волонтерив і в UNF і в Бест Вестерні , ще на самих початках (Літо 2022 року ) ,кожного дня на протязі 2 місяців. Наслухався там такого що просто , що я краду ,що я ховаю за спинами памперси (спитавшись скільки років її дітям вона відповіла 11 і 13 🥶, а потім забираю собі і продаю , що не даю квиточки на автобус ,що не даю перехідники від розеток . Хоча кожній людині я обясняв получення тої чи іншої плюшки . Саме обідно було коли люди приходили і розмовляли по російськи до волонтерів українського походження , які ту російську ніколи не чули , і вимагали щоб я їм переклав на російську , на що я відмовлявся і слухав скільки хейту в свою сторону ,що хотілось послати їх всіх далеко далеко . В УНО купа історій було :» А зачем я сюда пріехала,здесь нічего же нету», а почему ви єду нам не дайоте в отеле уже єті бургери надоєлі» , були такі люди які живучи в готелі приходили брати безкоштовно їжу. Та навіть і такі були що виселилися вже з готелю і де пів року їздили туди за їжею і напоями . Про матраси це взагалі кошмар . Розвозив я їх десь 3 раза , і 3 раза мені предлагали гроші за матраси , або вимагали більше матрасів бо вони вказували 3 , а на їхню сімю виділили 2 (В двох словах в мене був список з адресами і кому скільки матрасів я мав дати ) Це так в двох словах ,бо то дуже довго писати треба б було .
-
Абсолютно. Іще б гарантія, що номінація буде хоча б протягом року і взагалі можна не хвилюватися
-
Пишіть ще. Український позор цікаво читати
-
Розмовляти краще "конструктивно" Бо "агресія" породжує відповідну агресію. WiFi штука дуже вибриклива... Тому, щоб розмовляти про незатьмарену картину, варто підєднати дріт cat6 (як що ви маєте 1Гб LAN ) я що в ноуті 100Мбіт картка, то це максимум що ви ожете отримати Далі, не зрозуміло, про 30Mb чого йде розмова? Mеgabit, or Megabyt? Вони дюже різні 100МегаБіт цешвидкості, буде 12.5МегаБайт завантаження. На яких серверах ви граєте? Де фізично знаходяться сервера? Shaw може гарантувати швидкість до їхніх серверів Далі все залежить від богів інтернету та ваших ігрових серверів Яка швидкість показує speedtest.shaw.ca/ Сподіваюсь, це допоможе
-
Та ні) ось там інші блогери про погану Канаду розповідають. Нікому ж не цікаві відео про наш другий дім)
-
Маєте тікток?)
-
Який процент?
-
Мала схожу історію в юності, коли мені хотілось робити багато добра) це швидко минуло завдяки ідентичному досвіду. Хоча я розумію, що це малодушно з мого боку, але it is what it is. Від себе дякую вам за вашу роботу 🙏🏼 Я жила в Бест Вестерні два тижні і мабуть, ви мені теж допомагали)
-
І смішно, і грішно