Українська Манітоба
-
Розмовляти краще "конструктивно" Бо "агресія" породжує відповідну агресію. WiFi штука дуже вибриклива... Тому, щоб розмовляти про незатьмарену картину, варто підєднати дріт cat6 (як що ви маєте 1Гб LAN ) я що в ноуті 100Мбіт картка, то це максимум що ви ожете отримати Далі, не зрозуміло, про 30Mb чого йде розмова? Mеgabit, or Megabyt? Вони дюже різні 100МегаБіт цешвидкості, буде 12.5МегаБайт завантаження. На яких серверах ви граєте? Де фізично знаходяться сервера? Shaw може гарантувати швидкість до їхніх серверів Далі все залежить від богів інтернету та ваших ігрових серверів Яка швидкість показує speedtest.shaw.ca/ Сподіваюсь, це допоможе
-
Та ні) ось там інші блогери про погану Канаду розповідають. Нікому ж не цікаві відео про наш другий дім)
-
Маєте тікток?)
-
Який процент?
-
Мала схожу історію в юності, коли мені хотілось робити багато добра) це швидко минуло завдяки ідентичному досвіду. Хоча я розумію, що це малодушно з мого боку, але it is what it is. Від себе дякую вам за вашу роботу 🙏🏼 Я жила в Бест Вестерні два тижні і мабуть, ви мені теж допомагали)
-
І смішно, і грішно
-
Можливо такого вже не буде…
-
maps.app.goo.gl/gYjXHtAwjYUTSggm7?g_st=ic maps.app.goo.gl/gCRrikyeFcWuGZ6M6?g_st=ic maps.app.goo.gl/fVV2vHs4N5JGw3JMA?g_st=ic maps.app.goo.gl/uvchSoe9UwMjMEQFA?g_st=ic Це просто звичайні повсякденні заклади, в яких приємно проводити час. Не щось помпезне, а просто де приємно зустрітись з друзями. І це ж не столичні заклади) і не мажорні)
-
Я теж знаю купу історій з Christmas cheer board. Канадці волонтери були в шоці 🤯 коли заходить маман з двома дочками, усі при наряді та й у кожної кава зі старбаксу, але вони прийшли за тим різдвяним подарунком, в якому їжі може доларів на 40 максимум. Чоловіки одинаки, котрі приходили і просили іграшки для дітей, котрі з жінкою в Німеччині сидять( вони відправляти будуть іграшку) , а коли чули відмову від українки - йшли до столу з маленькими іграшками для дітлахів і там брали в канадця, розказуючи , що то для дітей бере
-
Та вже не інтересно :) income tax season на дворі
-
Канада краща за Україну