Українська Манітоба
-
Маєте тікток?)
-
Який процент?
-
Мала схожу історію в юності, коли мені хотілось робити багато добра) це швидко минуло завдяки ідентичному досвіду. Хоча я розумію, що це малодушно з мого боку, але it is what it is. Від себе дякую вам за вашу роботу 🙏🏼 Я жила в Бест Вестерні два тижні і мабуть, ви мені теж допомагали)
-
І смішно, і грішно
-
Можливо такого вже не буде…
-
maps.app.goo.gl/gYjXHtAwjYUTSggm7?g_st=ic maps.app.goo.gl/gCRrikyeFcWuGZ6M6?g_st=ic maps.app.goo.gl/fVV2vHs4N5JGw3JMA?g_st=ic maps.app.goo.gl/uvchSoe9UwMjMEQFA?g_st=ic Це просто звичайні повсякденні заклади, в яких приємно проводити час. Не щось помпезне, а просто де приємно зустрітись з друзями. І це ж не столичні заклади) і не мажорні)
-
Я теж знаю купу історій з Christmas cheer board. Канадці волонтери були в шоці 🤯 коли заходить маман з двома дочками, усі при наряді та й у кожної кава зі старбаксу, але вони прийшли за тим різдвяним подарунком, в якому їжі може доларів на 40 максимум. Чоловіки одинаки, котрі приходили і просили іграшки для дітей, котрі з жінкою в Німеччині сидять( вони відправляти будуть іграшку) , а коли чули відмову від українки - йшли до столу з маленькими іграшками для дітлахів і там брали в канадця, розказуючи , що то для дітей бере
-
Та вже не інтересно :) income tax season на дворі
-
Канада краща за Україну
-
То не міняється , фудбанк попитом корисується в українців найбільше . Є бугаї які самі приїхали , і ходять в фудбанк кожних 2 тижня . Це такий зашквар , що мені слів не передати . На питання нахіба ти туда ходили, це для людей які взагалі не мають що їсти ,відповідь проста "подивись ,канадійці на яких машинах приїжають і я плачу податки того можу брати " . Цим даунам не обясниш , що вони не праві . Але то таке ,я дуже надіюсь що це все скоро прикрутять . Я просто таким людям хочу їб""о бити , а потім подумайте скільки такі люди донать в Україну ? Відповідь проста -0 Хіба фуд банк не перевіряє дохід ? Тому що люди там точно мають більше ніж 36к чи який там мінімум.
-
Про ці історії мають більше людей знати