Українська Манітоба
-
Я приїхала, не могла говорити майже. Але мій рівень читання/письма був В2. Тепер я почуваю себе дуже вільно
-
Це не ілюзія, якщо вже є база. В мене було саме так.
-
Нашо? Просто покажете відповідний документ - і всьо на тому 🙄
-
А зараз Консульства, якщо буде прийнятий закон у такому вигляді, знову закуплять роботою…бо це треба буде зробити обовʼязково
-
Тоді треба показати військово-облікові документи
-
Так все залежить від "середовища". В компанії, де багато українців вивчити мову важко буде. Нам пояснювали, що людський мозок завжди прагне консервації енергії і буде шукати найлегший шлях, а вивчення мови,- це по суті постійне збільшення кількості нових нейронних зв'язків (витрата енергії). Long story short, для вивчення мови потрібно максимально незручне середовище, як от, для прикладу, ні одного українця в радіусі 100 миль (і в чаті не сидіти також) 😆
-
Якщо у Вас PR - то Ви ж повинні бути на обліку в Консульстві та зняті із обліків в Україні Це все підтверджується документами
-
Це ви собі щось вигадали. У мене в дітей в школах нормально так собі розмовляють. А в середній школі стояв одного разу, то дівчинка так розмовляла матом на російській… з чого ви такі висновки робите?
-
Хто ж винний, коли треба було стати на облік ще пару років тому 🙄
-
Випробуйте свою долю - а потім поділитесь своїм досвідом тут 😌