Українська Манітоба
-
Русня винна. Але це не вирішує проблему ніяк. Зараз питання в тому, або зберегти життя людей, або повністю зруйнувати країну, дати померти ще десяткам тисяч хлопців, повністю розлютити мігрантів, щоб ті ніколи не повернулися... І так далі. Ми програли війну. Get real.
-
Таня, нам тут вас треба, не лякайте нас 😁 Хіба це обов'язково подавати у global affairs? Я думав, що тут на місці у Вінні ставлять аплстиль
-
Вчора ледь не вмерла, якраз подала довіреність на апостилізацію в глобал еферс, час очікування апостилю ~45 днів, а в реальності ~3 місяці
-
Поки нам дають зброю... А воювати кому?
-
Якшо перекласти самому і завірити через імігрант центр - то 50 доляриків (на укр переклади у них там здається безплатно, але мені треба було в Китай), плюс поштові витрати до і конверт назад від глобал еферс. Апостиль безплатно, платиш лише часом свого життя 🤣
-
Деякі документи не треба нотаризувати. Там теж є списки. Але все з персонал еферс - маст хев. Англійські не треба перекладати, але на хіба в Україні англомовна довіреність. Ото і бігаєш як сраний віник
-
Скільки ця вся пісня коштує?
-
Я не розказую , а порівняно розповіді своїх знайомих які отримали нагороди за Мощун і з чим вони воювали і родичів які під Бахмутом і з чим вони воюють Тому поки нам зброю дають все буде ок, а перестануть так до чого тут зеленський
-
Пішов гуглити.
-
Завіряєш у нотаріуса документ і його переклад на англійську, відправляєш в глобал еферс, і чекаєш
-
Ага, якраз.
-
дякую, все є наче, а як цей "вихід" виглядає зазвичай?
-
Рано чи пізно, коли популяція України зменшиться вдвоє, і жінок будуть відловлювати по вулицям ТЦК, все йтиме до переговорів, люба війна, любий конфлікт.
-
На тому тижнi дзвонила в Торонто, в global affairs,та вони вiдмовились завiрити доручення для Сербii( треба щоб мiй друг взяв police clearance certificate),сказали,от вам нотарiус завiрив - допобачення
-
Погано, через не стачу на ротації (і то їх проводять) і тривалість війни, але до програєм ще трохи далеко
-
Якщо ІТ, є англійська, ви маєте знання та досвід не тільки в конкретній технології, а маєте відповідну освіту, знаєте breadth and depth, то роботу знайдете. Проблему мають в основному ІТ-вці, які мають досвід тільки в одній технології і не хочуть вийти за межі знайомого та комфортного.
-
Проблема в тому, що людину яка думає, що можна домовитись з хуйлом, я не можу вважати тверезомислячою
-
Добре
-
Найкраще це говорити ще з нотаріусом українським, щоб вона дала вам документ, ви його переклали, тут нотаріус, потім апостиль, потім вже назад і нотаріальний переклад. Бо деякі нотаріуси можуть не прийняти документ який по формі не звичний для них
-
От я якраз на вибори і ходила до укр консульства! Це я пам'ятаю
22 Jan 2023, 08:02
116253/239997
4 minutes ago