Українська Манітоба
-
Нова послуга для Канади той апостиль 😅 Втянуться
-
В моїй країні призначення іноземні документи приймають лише з апостилем. Я нікуди не дзвонила. Лише почитала все що пише на сайті про апостиль. Потім в іммігрант центрі завірила документи і мені підтвердили, що я все роблю правильно, і лише що час очікування кінський. Побачимо чи прийде щось назад :) думаю, що прийде
-
Можливо людина не знає що за всю історію любі домовленості з рашкою не були варті навіть того смердючого папірця )
-
Я вірю у перемогу вільного заходу над тоталітарним сходом у наступній світовій.
-
Козина ферма це дуже цікаво, оскільки зі збільшенням етнічного населення (особливо індусів) дуже збільшився попит на козине мʼясо. І прогнозується що буде попит зростати. Стосовно молока складніше, оскільки його не можна продавати, лише здавати на молокопереробні заводи. У Канаді є дуже зарегульоввна система виробництва молока з квотами на кількість. Сир виробляти можна, але обовʼязково проводити пастеризацію, тобто необхідно мати обладнання. В цілому така інвестиція цікава, але кошти потрібні великі, оскільки кози мають зимувати в теплому приміщення (не так як корови), і відповідно це дорожче і побудувати, і утримувати.
-
Дайте знати, як воно насправді. Хочу квартиру продати 😇