Українська Манітоба
-
Можливо людина не знає що за всю історію любі домовленості з рашкою не були варті навіть того смердючого папірця )
-
Я вірю у перемогу вільного заходу над тоталітарним сходом у наступній світовій.
-
Козина ферма це дуже цікаво, оскільки зі збільшенням етнічного населення (особливо індусів) дуже збільшився попит на козине мʼясо. І прогнозується що буде попит зростати. Стосовно молока складніше, оскільки його не можна продавати, лише здавати на молокопереробні заводи. У Канаді є дуже зарегульоввна система виробництва молока з квотами на кількість. Сир виробляти можна, але обовʼязково проводити пастеризацію, тобто необхідно мати обладнання. В цілому така інвестиція цікава, але кошти потрібні великі, оскільки кози мають зимувати в теплому приміщення (не так як корови), і відповідно це дорожче і побудувати, і утримувати.
-
Дайте знати, як воно насправді. Хочу квартиру продати 😇
-
вам говорять не про те, що треба було робити, а про те, що здавати території по шматочку, призведе тільки до більших наслідків ви вибачте, що я влізаю у вашу дискусію, але завжди так схарююсь з цього "треба віддати щось там і все стане норм" відкриваємо книжку з історії за шостий клас, читаємо, до чого призвели подарунки гітлеру, закриваємо книжку з історії за шостий клас ну :/
-
Я маю на увазі, що було 8 років, щоб підготуватись до масштабної війни. Україна не готувалась стратегічно, тільки фокусуючись на гарячих точках, а москалі готувались. Однак, саме тому зараз не можна нічого віддавати, бо це не допоможе. Будь-який час очікування тільки на користь росії. Тільки високотехнологічна зброя допоможе виграти війну. Багато зброї.
-
Суми
-
Ну ми два роки назад почали займатися медом:) вже є плоди праці. Пасіку маємо біля вікторії біч
-
Ага, треба було у 2014му зразу у війну залізти, коли в країні ні держави стабільної, ні армії не було. Щоб рф тоді зразу до Києва зайшла.