Українська Манітоба
-
На моїй першій роботі колега з Пакистану купляв козу кілька разів на рік на якійсь свята. Їздив на якусь спеціальну ферму, де тих кіз різали ножем, який використовували тільки для курей, кіз, не свиней. Казав, що таких ферм не дуже багато в Манітобі і постійний попит.
-
Чому варто дарувати сертифікати на фотосесію?💌 1. Ціна. Сертифікати на фотосесію можна придбати за приємними цінами! Є варіанти 30 хвилин зйомки за 110$ або 1 година зйомки за 200$. 2. Термін дії. Щасливчик може використовувати сертифікат протягом 6 місяців! 🔥 3. Універсальність. Подарунковий сертифікат на фотосесію сподобається всім! 👨👩👧👦 4. Пам'ять. Такий подарунок ніколи не забуде того, хто його презентував!♥️ 5. Зручність. Не потрібно нікуди ходити, Ви маєте можливість замовити сертифікат написав мені в особисті повідомлення, а я його доставлю! 🚕 6. Оформлений подарунок. Кожен сертифікат упакований у конверт шоколадного кольору з блискітками чи оксамитовий, бежевого кольору. Ви можете вибрати будь-який! + у 🎁 до сертифікату у вас буде коробочка цукерок😉 Моє портфоліо подивитись можна тут👇 Професійний фотограф Софія Гапон www.instagram.com/sofi.gapon?igsh=YTQwZjQ0NmI0OA==
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, ті хто не так давно летів до Канади по візі Cuaet, крім візи в аеропорту потрібні ще якісь листи, ті що приходили коли вклеювали візу?
-
Ліпше сказати не останніх,а постійних та регулярних корупційних скандалів🫣
-
Україна втрачає в будь-якому випадку : людей або території. Вигідніше конвертувати території у час, а час у військовий потенціал, бо сальдо в Україні негативне і орків по замовчуванню в декілька разів більше. Якщо військовий потенціал буде, то території можна буде повернути назад, а людський ресурс? А те, що ми зараз спостерігаємо - Україна втрачає людський ресурс, території і сподівається, що США і Європа будуть надалі допомагати і постачати зброю та сипати євро-долари, а якщо ні?
-
Ні,саджати-це не варіант! Зовсім! Бо скрізь куми,брати,свати,друзі… або є компромат,як тиск. Наша законодавча система дуже слабка тому і не дієва. Якби рубали руки або вішали,або евтаназія за великі крадіжки-тоді був би страх! Лише страх міг би це побороти. А так… садять і випускають під заставу. Вкрав 8 млрд грн,заплатив заставу 500 млн грн і вільний. Сюр,блдь
-
а якщо ні, то рано чи пізно Україна впаде і великий диктатор із друзями піде далі. це велика проблема, дійсно, тому що влада України наразі зовсім відірвалась від реальності і грабує там, де за це варто було б саджати за грати до кінця днів але той факт, що дарувати території диктаторам ніколи не веде ні до чого хорошого, це все не змінює. на жаль
-
Землі які зараз під контролем років-не придатні для використання. Буферна-так само. І займатись розміновуванням тих земель де бої-ніхто не буде. Це довго. Це дорого. Багато людей потрібно,дуже багато. Тому, коли війна закінчиться - та земля буде просто буферною зоною,яку не можна буде використовувати ні для проживання(звісно хтось все-таки буде там жити,як і у Чорнобилі),ні для с/г використання🤷♂️ Якось так
-
Це було швидше риторичне запитання але ймовірність, що Трамп обійде Байдена - дуже висока, бо Байдену обʼєктивно вже дуже важко тримати удар банально через вік і стан здоров’я. Тобто допомога від США під великим знаком питання, а в ЄС - то так виглядає, що тільки поляки і німці розуміють причинно-наслідкові звʼязки, бо всі решта далі сподіваються, що НАТО спрацює.
-
Я маю Biometric Instruction Letter, це то саме? Бо просто Instruction Letter, не можу знайти