Українська Манітоба
-
Погана англійська. Вона їх обісцяла? Автобус обісцяла? Чи просто обісцялася? Дякую.
-
Давайте, це ближчі до нас проблеми. А ще краще, давайте охрініємо з погоди. +9 градусів, кінець січня. Це просто дика аномалія.
-
Безглуздо? Після "русифікації" Європи залишиться весь світ та Америка. РФ, Індія, Китай, Японія, Африка, країни сходу - і якась самотня США та Південна Америка. 2 третину світу у їхніх руках. Близько 5 млрд населення. А Ви кажете безглуздо.
-
Саме для цього по перше путін буде змушений це перевірити, а це рулетка, і допоки США в НАТО і іньші країни НАТО це теж розуміють що якщо вони проігнорують правила НАТО то доді залишаться ні з чим. Тому і не вірю я в це, і взагалі це мінус для рф розпад ЄС, в такому форматі з ними легше вести діалог і співпрацю, а НАТО , ну тут такий гіганький шанс попектися в нього що навіть тяжко цей сценарій уявити, в до того ж без США НАТО взагалі не загрожує рфїї , чого нападати? Для чого, яка вигода їм розвалити НАТО і ЄС ? Ну розвалилися, що далі , окупують когось знову санкції в проблеми з бізнесом, це безглуздо
-
Аргументи? Чи просто патріотичний викид емоцій? Крим було для чого віджимати , геополітично, не через мову чи решту аргументів для внутрішнього використання рфїї, то само з Маріуполем , Донецьком і Луганськом, навіть Одеса є стратигічним інстересом і вже війна можна і виконати ментів інтереси, а далі ? Для чого? Я вже не кажу що звісно рфія терористи і виродки , але після яника влада провокувала їх атакувати нас. Чи ви вірте що питання мови і людей їх обходять і тому вони прийшли?)
-
Це точно аномалія, минулого року навіть у березні не було такої погоди🫣
-
Вони будуть приймати рішення на стабільність зараз , а до «потім» будуть готуватися з всіх своїх сил
-
Головне, чи щасливі Ви і Ваші діти? Живі то чудово, дай Боже здоров'я, але чи щасливі? Дякую.
-
Заздрю вам , ваш рівень віри в всесвітне зло так велике , але це не так , путлер не хворий і не злий , це холодна і прагматична людина інтереси якої переважають ціну їх виконання , і все що вони роблять логічне, це тільки ми бо постраждала сторона віримо в зло і хворі фантазії
-
А хто буде слухати?
-
Стратеги війни, які все знають та розуміють, можливо ви б використали свої знання в ділі тоді і істинно довели свої розуміння та правоту на практиці? Питання звісно риторичне 😌🧡
-
Доброго дня ‼️‼️ Ярослав або Єлизавета Садницькі, здається ви перед нами знімали житло, ми знайшли ваші листита посилку з Ікеа. Якщо хочете забрати, напишіть мені в приватні. Гарного дня⚘️⚘️⚘️