Українська Манітоба
-
Головне, чи щасливі Ви і Ваші діти? Живі то чудово, дай Боже здоров'я, але чи щасливі? Дякую.
-
Заздрю вам , ваш рівень віри в всесвітне зло так велике , але це не так , путлер не хворий і не злий , це холодна і прагматична людина інтереси якої переважають ціну їх виконання , і все що вони роблять логічне, це тільки ми бо постраждала сторона віримо в зло і хворі фантазії
-
А хто буде слухати?
-
Стратеги війни, які все знають та розуміють, можливо ви б використали свої знання в ділі тоді і істинно довели свої розуміння та правоту на практиці? Питання звісно риторичне 😌🧡
-
Доброго дня ‼️‼️ Ярослав або Єлизавета Садницькі, здається ви перед нами знімали житло, ми знайшли ваші листита посилку з Ікеа. Якщо хочете забрати, напишіть мені в приватні. Гарного дня⚘️⚘️⚘️
-
В сенсі? Хтось намагався хоча б кудись податись і достукатись, аби вислухали? Я розумію, що чат - це як сцена для подібних висловлювань)) і навіть глядачі є)) Це як типу гнати, що є корупція, але самому без проблем давати на лапу, бо так можна вирішити щось 🙄 типу, а взагалі, хтось звертався до правоохоронців із цією проблемою коли бачили то, чи можливо у них самих шось вимагали..?
-
Які перемовини можуть бути ? Москаль за 2 роки після перемовин точно добє Україну , а потім тих всіх українців які залишуться мобілізує на війну проти балтійських країн ,Польщи тощо .Зараз шанси є для того аби зберегти націю , а після такого сценарію ,як ти написав зберегти націю буде неможливо.
-
До речі. Дам прогноз. То Ви до нього дослухаєтеся? Або не так - хто має дати прогноз, щоб Ви до нього 100% дослухалися?
-
Тут багато знаючих, вони підкажуть . Ще й зпрогнозувати можуть по варіантам 😌
-
Казала розвідка США - буде війна - хто слухав? Казала розвідка про Ізраїль - хто слухав? Казав арестович про необхідність переговорів - хто слухав? Мало знати, мало те казати, тре мати бажання чути і владу реагувати.
-
Мабуть, пропустив, перепрошую. То повторіть, будь ласка, до чийого прогнозу або попередження Ви 100% дослухаєтеся? Дякую.
-
Ага , шанси на що , тарах Трамп прийде і перестануть нам допомагати , і що тоді , виграємо ? З Росією? Чи ви нажаль вірите в чьмобіків, може це і не 2а армія , але ми їм не рівня , не тому що не можемо, просто нема грошей і нас замало
-
Немає виходу. Або боронитися, втрачати ресурс людей, і відтягувати неминуче поглинення московією, або зробити це зразу. Сподіватися на те, що війна у майбутньому якось сама вирішиться не можна. У війні є переможець, а є програвший. московія, навіть якщо її відігнати за кордони 1991го (неможливо) вже не зупиниться, до самої смерті путіна. Тому на щось там сподіватися немає сенсу. Краще вивозити людей звідти, бо майбутнього у східній Європі не-ма-є.
-
Відповідь вже була 😌
-
Тобто відповіді не буде, я вірно зрозумів?