Українська Манітоба
-
Відповіді так і немає. що і вимагалося довести. Дякую.
-
Їдь воюй тоді, чого сидиш тут?
-
В Грузії точно можна. Товариш після Європи туди подався і не шкодує, до себе кличе. За інші не в курсі, стверджувати не буду. Але Ви забули врахувати кількість НАШИХ громадян, які самі, чи вимушено, виїхали "туди". А це ті самі 6 млн, що і до Європи. Як же їм там живеться? Мабуть пробираються, бідненькі. Чи ні?
-
Та да. Віримо у перемогу і самоси у Криму. 2 more weeks.
-
Дякую І Вам всього того ж у рази більше!
-
Он @Just_ERISS знає 😅
-
Це ж із Чернівців знайомий чату…Ви не застали тієї історії?)))
-
Ну особисто я і так би був тут , так життя зло жилося ще 2014 року . Але виходить одні повинні воювати за тих хто тут? Наприклад мій брат має такий самий паспорт як і мій , тільки він в окопі і йому байдуже що він міг би по ньому жити в ЄС, хто ж його випустить , і не знаю як ваші знайомі але брат мені каже що 9 з 10 хлопців що на 0 мріють покинути то все і звалити за кордон, навіть вони не вірять , просто знають що вони там помруть всі бо країна (а саме влада положила на них х..й), і це я витратив 15к $ на його екіп , а влада яка мільярдами каже посилання там пацанів навіть без каски і берців
-
Це і так всім зрозуміло , що якщо прийте Трамп то все швидко закінчиться. Але потім так само швидко почнеться тільки вже з країнами НАТО і тій самій США прийдеться давати своїх людей щоб ті воювали, але хтось цього ще досі не розуміє .москаль не зупиниться і не справа в хуйлі , бо там крім хуйла ще 90% населення таке саме ,імперіалісти і його прибічники .
-
Ми вже далеко не на першому місці
-
Ох як цікаво. Тоді хай інші воюють, а я тут буду сліпо вірити, і примушувати всіх воювати, бо мені треба перемога.