Українська Манітоба
-
Ох як цікаво. Тоді хай інші воюють, а я тут буду сліпо вірити, і примушувати всіх воювати, бо мені треба перемога.
-
Сиди і далі вірь у перемогу, я краще поки всіх родичів вивезу з тієї чорної діри.
-
Які конкретно аргументи що рф піде далі , не популістські лозунги , не про хворі амбіції путіна(в нього немає їх) а конкретно , з чого ваша думка побудована? Які геополітичні інтереси росія має в тому щоб піти проти НАТО ? Які вигоди ?
-
Ціна не повинна перевищувати вигоди , відкрита війна з НАТО це за дорооо, плюс США мають стратегічних партрюнерів в ЄС і навіть якщо вони вийдуть з НАТО то США і так піде за них , це не вигідно нікому і в першу чергу путлеру
-
Росія має кілька геополітичних інтересів та вигод у тому, щоб піти проти НАТО: Безпека території:Завершення розширення НАТО вважається загрозою для безпеки Росії, особливо коли це стосується країн, що прилягають до її кордонів. Відновлення впливу :Росія бажає відновити свій вплив у колишніх радянських республіках та показати свою силу як ключовий гравець у регіоні. 3.Запобігання втрати впливу:Зростання присутності НАТО в сусідніх країнах може забезпечити Росії менше маневреного простору у використанні своїх ресурсів та впливу в цих регіонах.Збереження внутрішнього порядку:Внутрішні проблеми Росії, такі як економічні труднощі та соціальні напруги, можуть бути зменшені або відволіктися за рахунок зовнішньої загрози з боку НАТО.
-
Не взяли , його тцк викрали і поза нормальним влк вислали на 0 , а він не бачить практично на одне око і ще пару поважних проблем зі здоров’ям в нього , пробував до них але нажаль не пройшов
-
То Ви певно пропустили, як писали тут про групу, про українців…ми видалили ботом…а воно повернулось 😅
-
Так а ви читали , що він сказав? Як і всі «експерти» на ютюбі , просто перерахував, що вже є і всім відомо. Ніяких інсайтів, ніяких реальних прогнозів або планів. Дипломатично так… сказати багато, не сказавши нічого
-
Все буде залежати від того чи Трамп буде вибраний в США чи ні . Вот і все . Так як зараз країни "мінжуються" і ні туди ні сюди ,то москлаль бачить що нічого їм за це не має . Так само як і Китай бачить що нічого Росії немає , і в скорому часі завоюють Тайвань , так само як і північна Корея нападу на південну , це всього лише час .Чим більше буде нейтралітету від інших країн ,тим більша вірогідність що Росія розв'яже нові війни ,мобілізуючи українців ,які залишуться ,і тоді не будуть іти москалі на Авдіївку як м'ясо ,а українці які будуть іти уже на Таллін так само .
-
Гумовий однорог приховав продовження прогнозу директора ЦРУ. Зверніться до першоджерела: -Епоха після холодної війни остаточно завершилася в той момент, коли рф прийшла в Україну в лютому 2022 року; -Війна Путіна вже обернулася для рф провалом на багатьох рівнях – 315 тис рашистів вбито або поранено, 2/3 танкових запасів знищено. - російська економіка зазнає довгострокових невдач, і країна вирішує свою долю як економічний васал Китаю. - Україна зможе захистити свій суверенітет та відновитися.
-
Можливо цікаво вам чи вашим Канадським друзям/знайомим: Exciting news! UCANPRO has officially launched and is now live! UCANPRO serves as a platform connecting Canadian businesses with the Ukrainian public procurement market, offering information in both French and English about tenders available on Ukraine's ProZorro website. The ProZorro platform, an award-winning online public procurement platform in Ukraine, launched in 2015 to enhance transparency and combat corruption in government procurement processes. Operating on a three-level structure, it encourages collaboration between the government, businesses, and civil society. As an open-source platform, ProZorro allows real-time monitoring of procurement procedures, bids, and results, contributing to its continuous improvement. Its success in reducing corruption has garnered international recognition, and the system has been adopted or adapted by other countries seeking transparent and efficient public procurement solutions. UCANPRO portal streamlines the process by presenting only relevant and valuable bids, making them easy to find, evaluate and apply for, with our support at any stage. Simply sign up on the platform using the link below, and you'll gain access to all pertinent bids. ucanpro.ca/
-
Я з вами не згоден по деяких питаннях, але цікаво було поспілкуватися)
-
Не підкажете, якщо при заповненні GST HST caip, вказали дохід за 2023 рік до приїзду в Канаду чистими(на руки). Я ось зараз хочу заповнити першу річну декларацію. Там треба вказувати "чистим" чи "брудними"? Різниця невелика, десь 1000$ +/- , але хочеться все правильно зробити. Як бути? Вказувати ту суму, що податкова Канади вже побачила в наших документах, чи краще виправити?