Українська Манітоба
-
Смійся, а ми поки будемо їздити
-
Колись я була в гостях у родичів в Тернопільській області і люди протягом трьох днів віталися зі мною словами “Слава Ісусу Христу». А я виросла в іншому регіоні і в житті не чула такого ніколи і не знала, що відповідати. І перший раз я розгубилася і на «Слава Ісусу Христу» сказала «Героям слава!». А потім подумала, що тут якось шось не так, шось не бʼється тут і всі інші рази відповідала «дякую». Мені здається, репутація моїх родичів була зруйнована назавжди
-
Super-B flat deck і будеш мати 30-33±
-
had been зруйнована!
-
Друзі в police та cbsa. Так
-
Працюю зварювальником 30$ на годину,але все вперся у тє що більше тут не платять,наступна ступінь це тільки йти вчитися і отримувати ліцензію але це купа часу,грошей,і треба мати досвід бо просто від того що в тебе є ліцензія тобі не будуть платити 45-50 на годину
-
Let’s get healthy together! Join Family Dynamics every Friday for 8 weeks for an exciting program. You will strengthen your mind, body, relationships and creativity through activities like self-care, crafts, painting, mental health awareness, cultural games, physical activity, healthy eating and more. We will end with a celebration which will include participants creating a display and explaining their culture, including food, dress, games and art. We will gain self-esteem and become healthier, happier families together. This program is for newcomers of all ages and will take place on Fridays at 828 Silverstone avenue at 5:30pm from January 26th to March 13th. A light snack will be provided each week. Please let me know by email or phone 204-296-9235 if you are interested in attending this program
-
У медичній сфері наприклад
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, чи хтось літав до Куби без ПР, просто зі study чи work пермітом?