Українська Манітоба
-
Так само думаю,курва заплатив за 23 рік 20.000$ податків з зарплати,це тільки з зарплати не враховуючи інших податків,а по факту лікарняних нуль,дорог нема,грязь,сморід,купа бомжів і наркотів.куди котиться ця країна с такими темпами тут буде кенсингтон а не вінніпег
-
Тому що Манітоба найкраща провінція за всі, ось і все.
-
Та складається ще й як. Запоріжжя, життя на лівому немає. Понуре, сіре, заводи.. я розумію, чому люди там починають вживати наркотики, аби втікти з реальності. І правий в хорошому районі - інше життя. Всюди так є, було і буде.
-
100% так і є👍
-
Господи, та коли ти вже звалиш з Манітоби, жесть. Шо за нитік. Ніяк не заспокоїться
-
Я це болото ніколи не буду захищати. Але, Вінні, особливо влітку, чудове місто
-
Біля мене билися, розкурювали крек (в тому числі в автобусі), ссялися на сидіння, кричали, танцювали на морозі в літньому платті і капцях коли навколо по коліна сніга було, складали фігури в повітрі, займалися арт мистецтвом розмальовуючі зупинки, нюхали пилюку з землі думаючи що це мет, грали на уявних барабанах… Я звик. Насправді небезпечних людей зустрічав рази зо три. У мене існує одне правило: помітив божевільного, перейди на інший бік вулиці, або відійди з його дороги, не дивись йому в очі. Не всі люди бачать один одного. Найнебезпечніші персонажі ті хто на кристалічному меті.
-
Але то, що воно нежиттєздатне- 100% цікаво скільки людей здрисне звідси після пр'у. Треба таки опитування забабахати