Українська Манітоба
-
Як це немає? Звісно є. Є демократично обрана влада, працюють демократичні інституції. Є проблеми, але Україна залишається демократією, незважаючи на наративи від російської пропаганди. Захід підтримує Україну та українців саме тому, що прагнуть жити в демократії
-
Демократія зараз є в Україні?! Ні! Тому мій висновок - народним обуренням користуються пройдисвіти ,маргінали і т.п. Тут то не пройшло . Але мені цікаво ,що людям заблокували рахунки і змусили вакцинуватися або втратити роботу ( поставили перед фактом: або вакцина ,а о безробіття). Це не те ,що я знаю про демократію.
-
Леттенбридж супер
-
Ніхто нікого не виганяв, якщо ви про це. Ніхто нікого на роботі насильно не вакцинував. Є категорії професій, які вимагають вакцинації і це нормально: лікарі, медсестри, вчителі тощо. Однак, ніхто не зобов'язаний вакцинуватися, якщо не планує там працювати
-
Наприклад Ви лікар , який вчився під 10 років і заплатив великі гроші за навчання . Вам кажуть вакцинуйся або на вихід. Лікар каже дайте мені більше доказів того,що вакцина спрацює і які негативні наслідки вакцини (перші вакцина з'явилися наприкінці 2020,якщо не помиляюсь ). Якщо ні ,то на вихід. Лікар втрачає право на роботу (яке в нього було ,як у людини,є при народженні,без всяких законів ). Це не демократично як на мене. В Україні, на тих роботах,де працював я ,було так: або вакцина або на вихід.