Українська Манітоба
-
Леттенбридж супер
-
Ніхто нікого не виганяв, якщо ви про це. Ніхто нікого на роботі насильно не вакцинував. Є категорії професій, які вимагають вакцинації і це нормально: лікарі, медсестри, вчителі тощо. Однак, ніхто не зобов'язаний вакцинуватися, якщо не планує там працювати
-
Наприклад Ви лікар , який вчився під 10 років і заплатив великі гроші за навчання . Вам кажуть вакцинуйся або на вихід. Лікар каже дайте мені більше доказів того,що вакцина спрацює і які негативні наслідки вакцини (перші вакцина з'явилися наприкінці 2020,якщо не помиляюсь ). Якщо ні ,то на вихід. Лікар втрачає право на роботу (яке в нього було ,як у людини,є при народженні,без всяких законів ). Це не демократично як на мене. В Україні, на тих роботах,де працював я ,було так: або вакцина або на вихід.
-
А моя свекруха померла від ковіду, за 2 дні до початку вторгнення, доречі. Як раз тому що півміста ігнорувало вакцинування і необхідність носити маску, спускаючи її до підборіддя і розносячи заразу. Вона мала проблеми з серцем, тож в кардіології від когось з відвідувачів чи лікарів і заразилася. Ну а потім пневмонія, реанімація і смерть. В 64 роки, хоча могла б щє років 10 жити. Так шо я дуже підтримую примусову вакцинацію, навіть з безробіттям, якщо люди безвідповідальні то хай теж страждають.