Українська Манітоба
-
Після того дня,коли намагалися то зробити. В той день майже всі змі писали мовляв то рос наратив і брехня. Потім навіть подоляк сказав,що не має інформації. 2 години після першої інформації про те ніхто не коментував,а потім та все нормально, Залужний на місті і т.п. І якби нічного не стало.
-
Була б примусова вакцинація можливо цього б не сталося: www.nytimes.com/2022/08/18/health/polio-new-york-malawi.html
-
Якось звати там, так. Цікаво, якими такими? Public Health, Psychiatric, Registred? 😂 Браво, тоді як за 2 роки можна легалізуватися, якщо мої колеги post-graduated приходять з інституту Брендона після 4-5 років навчання, тестів і процесу отримання ліцензії в regulatory body, тощо. Знаючи англійську native, маючи інтернатуру або residential навчання, короче шлак це все 😂
-
а в доповнення я б ще порадила прочитати цю статтю. написана у формі діалогу антиваксера, який накидує питання, та повні відповіді грамотного лікаря (із посиланням на дослідження, що дуже корисно). Тому цікаво читати обом сторонам питання. Бо ж багато питань, які накидають у статті - це підхопила і антиваксерська двіжуха
-
«Тому цікаво читати обом сторонам питання. Бо ж багато питань, які накидають у статті - це підхопила і антиваксерська двіжуха під час Ковіду»
-
А де я написала, що це для Вас?)
-
Доречі, ніхто не бажає прийняти участь у sweat lodge? Індіанська парна (в англомовній традиції sweat lodge, «хатина поту») — це хатина, зазвичай куполоподібної або довгастої форми, виготовлена з натуральних матеріалів для церемонії очищення, поширеної у північноамериканських індіанців різних етнічних груп. В мене в компаніях де я працюю, запрошують бажаючих долучитися, яким цікава культура індіанців Канади, і активіті. Це дуже цікаво, і ви тільки уявіть якщо етнічні українці будуть приймати участь на церемонії яка є суто local. Це прям вау. Культури indigenous Ukrainians в гостях у культури indigenous Canadian.